Apropo Razvan , K H U T I
New MINI British Racing Green
Re: New MINI British Racing Green
A mea imi place mai mult !
si sa stii ca eu sunt MANIAC, dupar orice MINI , nu doar R56 , important e sa fie MINI 
Open your mind ! 
Scuze, "khuti"
.
intr-adevar si pentru mine e un mister, stau si ma intreb cum pot sa bag atatia bani in MINI.Ieri la Bavaria am cheltuit 800 lei pe tot felul de prostioare
.
Inainte fusesem la PBV cu gandul sa-i iau un cadou baiatului meu de Sf.Andrei, dar nu am gasit nimic pe placul meu si m-am dus la Bavaria de unde am plecat cu cadoul potrivit si mai usor cu 800 de lei
Tot acolo m-am uitat lung la un Cooper R56 si am zis ca nu ma las pana nu imi fac si eu un cadou
intr-adevar si pentru mine e un mister, stau si ma intreb cum pot sa bag atatia bani in MINI.Ieri la Bavaria am cheltuit 800 lei pe tot felul de prostioare
Inainte fusesem la PBV cu gandul sa-i iau un cadou baiatului meu de Sf.Andrei, dar nu am gasit nimic pe placul meu si m-am dus la Bavaria de unde am plecat cu cadoul potrivit si mai usor cu 800 de lei
Tot acolo m-am uitat lung la un Cooper R56 si am zis ca nu ma las pana nu imi fac si eu un cadou
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Sa iti traiasca JUNIORU !!!! Am eu o idee, vinde A6`le si ia un R56

Open your mind ! 
Merci khuti pentru urari, nu am cum sa vand A6-le deoarece am doar un A4.
Eu as fi vrut sa sar de la A4 la A6, dar avand in vedere ca mi s-a pus pata pe R56....cine stie?
Eu as fi vrut sa sar de la A4 la A6, dar avand in vedere ca mi s-a pus pata pe R56....cine stie?
sorry A4
nu stiu de ce am retinut ca ai A6, nu conteaza , in fine cu atat mai mult ai putea sa faci pasul

Open your mind ! 
Si daca stau sa ma gandesc bine, chiar daca as vinde A4, nu mi-ar ajunge banii pentru un R56

Dar nu, pe ala nu il dau, orice ar fi
Dar nu, pe ala nu il dau, orice ar fi
Azi dimineata in urma ploii si a frigului bineinteles ca au inghetat toate geamurile si manerul usii
.Am reusit sa deschid portiera dar geamul fiind inghetat nu s-a lasat in jos(ma gandeam ca s-ar putea intampla asa, dar racleta o aveam in masina, iar pe cea din Audi tocmai i-o imprumutasem unui vecin care nu avea).Dupa ce s-a dezghetat s-a lasat, dar mie geamul imi pare cam fragil, nu se intampla nimic daca mecanismul este blocat din cauza ghetii? 
nu, pt ca atunci cand geamul din dr nu se deschide nici nu se lasa la deschiderea usii, si nu pateste nimic.
nici nevasta-mea nu a putut pleca azi cu MINI ca nu a reusit s-o deschida
nici nevasta-mea nu a putut pleca azi cu MINI ca nu a reusit s-o deschida
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Si eu cum am reusit?
este o mica tehnica specifica masinilr fara rama la usi. 

De reusit am reusit sa o deschid si sa plec cu ea, numai ca mi-a fost un pic teama sa fortez usa, iar geamul asa cum spuneam mi se pare firav, dar daca voi spuneti sa nu imi fac probleme e OK