2 intrebari :)

wtf
Viteza 2

2 intrebari :)

Mesaj de wtf »

1). are cineva idee la cat se schimba distributia la mini si cat costa kit-ul ?

2). scaunul din dreapta mi s-a blocat cu spatarul la maxim dat pe spate, nu se mai poate regla deloc, desi functia de easy entry merge. stie cineva cum il pot repara fara sa-l inlocuiesc ?

multumesc
Audi A1 2011 : Work in progress

Mini Cooper S Cabrio - 170 CP : Eibach Springs Custom Exhaust System | SOLD!
cristi o'RAL
Moderator

Re: 2 intrebari :)

Mesaj de cristi o'RAL »

1. MINI are distributia pe lant = nu se schimba (cel putin nu intr-o durata normala de viata a unei masini, daca ai cumva 500.000km... ar trebui sa o schimbi)
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Luci
Viteza 2

Mesaj de Luci »

wtf scrie:1). are cineva idee la cat se schimba distributia la mini si cat costa kit-ul ?

2). scaunul din dreapta mi s-a blocat cu spatarul la maxim dat pe spate, nu se mai poate regla deloc, desi functia de easy entry merge. stie cineva cum il pot repara fara sa-l inlocuiesc ?

multumesc

intreaba-l pe Toy cum faci cu scaunul ala :)
ToyCooper82
Moderator

Mesaj de ToyCooper82 »

wtf scrie:2). scaunul din dreapta mi s-a blocat cu spatarul la maxim dat pe spate, nu se mai poate regla deloc, desi functia de easy entry merge. stie cineva cum il pot repara fara sa-l inlocuiesc ?

multumesc
pt scaun aceasi problema am avut si eu l-am dat peste cap sau nush ce i-am facut ca nu mai revenea si era in continu balans, statea numa cu un opritor (la mine a fost o roata intre scaune) sa tina spatarul fix

rezolvarea am facut-o la BMW, se poate repara e vorba de un arc care s-a dat peste cap!
MINI Cooper R50,
S exterior
Scrie răspuns