va salut oameni buni...acu cateva luni am devenit si eu un posesor fericit de mini (de fapt e a prietenei mele dar ea inca nu are permis asa pana cand se o sa aiba.. eu ma bucur de aceasta bijuterie

) de la cine a fost cumparat ne-a vandut ca fiind Cooper S ..arata ca una pot sa zic ca si merge ca un S dar de la cine am auzit de mymini.ro (nu mai stiu numele sorry) mi-a soptit ca S-urile din 2002 in coace sunt cu 6 trepte de viteza si ca mai mult ca sigur e un cooper simplu cu chip...cauza pt care o prezint pe masinuta aici... cum se observa nu stiu prea multe despre CAT ..Shame on me..dar la pretul la care am cumparat a fost un cadou...
nascuta in 2003 ...cu 84000 km (la bord care bate urat la ochi...) in afara de incalzire in scaune nu prea are dotari extra ...mici- mari proble care le are : scaunul de sofer se misca si centura de siguranta numai la scaunul celalat se poate cupla ...e stricat ceva la aerul conditionat nu baga caldura ...mai nou am observat ca curge radiatolul...semnul mini din fata furat

..nu merge deazaburizare... parblizul crapat...pe scurt cam atat... dar fostul proprietar mi-a promis ca remediaza tote problemele in primavara sper sa fie asa

Ultima oară modificat Joi Ian 13, 2011 2:59 pm de către
Bubu, modificat 1 dată în total.
Life is too short to be following the rules.