Ajutor...probleme la cutia de viteze !!!

ToyCooper82
Moderator

Re: Ajutor...probleme la cutia de viteze !!!

Mesaj de ToyCooper82 »

boddo scrie:Din cate stiu asa a patit si Toy cu masina.. dupa ce a schimbat kitul de ambreiaj la astia la bmw la scurt timp i s-a blocat cutia in mers.. din cate am inteles i-au completat ulei in cutie si asta a dus la defectarea ei.. Sa ma corecteze daca nu este asa.. :P
corect! din relatarile lui myhay cutia este problema... in cazul tau si placa de presiune e uzata, daca spui ca: la o schimbare lina a vitezei merge ok e normal pt ca acel ambreiaj nu mai are forta necesara sa execute prompt presiunea pt cuplare a discurilor, are nevoie de timp pana sa cupleze/decupleze
daca schimbi cutia de viteze si pui una noua recomand:
-kit ambreiaj nou (daca cutia este noua)
-verificat pedalele si sistemul lor de actionare
-rulmentii de la schimbator
-uleiul de cutie viteze recomandat modelului care il ai (cauta subiectul care s-a mai discutat)
-in urma schimbarii cutiei la fel si la ambreiaj mergi mult mai linistit fara sa o fortezi, are nevoie de rodaj, cel putin 500-1000km
MINI Cooper R50,
S exterior
ARRI 74
Viteza 1

Re: Ajutor...probleme la cutia de viteze !!!

Mesaj de ARRI 74 »

Ma bucura ca sunt "monitorizat"... Eu chiar am rezolvat problema cu cutia. Nu am mai avut probleme. Am scos masina la vanzare sa dau bani de avans la un cuper S din 2008 si preluarea leasingului. Din pacate tipul s'a dovedit neserios ori s'a speriat cand i'am povestit de cutie.
Fratilor, sunt fiare si exista piese de schimb.
Eu nu dau tzepe cum nu imi place sa iau.
Cat despre mecanici NU mai recomand... Am primit "reclamatii" si nu'i vina mea.
Asadar, masina este inca la vanzare la cel mai mic pret de pe piata si NU a sunat nimeni.
Nu am renuntat la ideea de a lua S'ul dar, nu disper.
Am deja un Cooper BUN.
Aprop,o o cutie ptr. model 2002 este 9700 + manopera 1500 ron.
Propun sa o schimbi sa nu te acuze careva ca "vinzi problema".
Nu cred ca, ptr. modelul tau depaseste cu mult. Oricum la mine toti rulmenti,i semeringurile, garnituri au fost vre'o 700 ron.
Scrie răspuns