Uitati ce mi s-a intamplat.. dupa cum am mai spus si aratat la topicul meu am lovit masina in partea dreapta la roata si a trebuit dusa la reparat. Am dus-o la bmw unde s-au schimbat brat, bielete, cap de bara, janta , bara.. etc. Dupa ce au terminat m-au sunat ca e gata si sa ma duc sa o iau.. knd sa ma urc in ea am simtit putin miros ( de ambreiaj cred eu ) dar nu i-am dat importanta.. am dat sa plec si pe drum am observat un sunet si vibratii foarte puternice.. am sunat la ei , m-am intors si am mers da dau o tura cu inginerul care s-a ocupat.. la inceput au zis ca au facut probe si ca totul este in regula dar apoi cand a mers cu mine imi zice ca rulmentul este dus.. Cand ne-am intors mirosul era si mai puternic.. El imi zice ca e are probleme la ambreiaj dar i-am zis ca a fost schimbat acum 1000 km.. Azi dupa ce au schimbat rulmentul ma suna ca e gata si sa ma duc sa o iau.. Pe drum acelas miros foarte puternic.. il simti si inauntru si la 10 metri de masina.. De la ce sa fie? Sa fi fortat ambreiajul cand a facut test cu rulmentul dus? I-a cam dat in gura putin atunci poate si inainte sa o iau eu .. Nu are nici o simptoma ambreijul, nu patineaza, nu vibreaza .. e la fel ca inainte dar miroase foarte foarte tare atat pe loc cat si in sarcina..