Chat

Scrie răspuns
Stef_CT
Viteza 6

Re: Chat

Mesaj de Stef_CT »

agy scrie:la cine anume te referi cei de la service sau producatori :D sau si aia si aia :twisted:
pai cu problema asta am fost la bavaria.ma gandesc la ei cand spun ca sunt nishte idioti
CT-24-MYN
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

problema cu motorasul de la geamuri s-a mai discutat pe forum... se rezolva cu lovituri in usa deasupra boxei, ultima oara am patit-o duminica la intalnire si m-a rezolvat darksun pe loc :lol: :lol: :lol:
am martori! e la fel ca la telecolor...
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Stef_CT
Viteza 6

Mesaj de Stef_CT »

Nu ma face ca ma duc si iau usa aia la picioare.Macar sa fac o treaba calumea pana la capat sa schimb si fata de la usa.
CT-24-MYN
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

Stef_CT scrie:Sincer...eu am dat de forum din greseala...nu mi-a dat nimeni nici un fluturash...si nimic...l-am cautat forumul...pt ca voriam sa vad ce probleme mai au oamenii...cine e interesat...gaseshte forumul si singurel ;)
la fel si eu :)
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

Stef_CT scrie:Nu ma face ca ma duc si iau usa aia la picioare.Macar sa fac o treaba calumea pana la capat sa schimb si fata de la usa.
cand se mai intampla filmez si iti arat :)
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
catalinord
Viteza 3

Mesaj de catalinord »

Sanatate Darksun ! ma bucur sa aud ca esti bine dupa operatie... sper ca nu a fost ceva grav.
BELIEVE . . .
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

cristi_tci scrie:
Stef_CT scrie:Nu ma face ca ma duc si iau usa aia la picioare.Macar sa fac o treaba calumea pana la capat sa schimb si fata de la usa.
cand se mai intampla filmez si iti arat :)

m-am vorbit azi cu Stef_CT, era in drum spre Cluj, Turda mai exact, nu ne-am mai intalnit ca era putin cam contratimp insa m-a rugat sa va zic ca si-a rezolvat motorasul de la macara:) , i-a dat cateva si functioneaza, era foarte fericit :D
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Ezzo
Viteza 2

Mesaj de Ezzo »

hehe- RGB este unul de-al meu - un Timisorean cu un cooper superb , astazi , pe o ploaie groaznica i-am bagat la stergator un Flyer.
---
Cu ocazia asta am o propunere pentru moderatori.
Hai sa facem un forum pe MINI MAP - in care sa se regaseasca topice precum - Bucuresti , Timisoara, Constanta, Valcea, etc , pe masura ce mai apar , sa le mai adaugam ,
in Aceste topice pot fiecare sa poarte discutii locale - service-uri locale , dealeri locali , intalniri locale etc....
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Ezzo scrie:hehe- RGB este unul de-al meu - un Timisorean cu un cooper superb , astazi , pe o ploaie groaznica i-am bagat la stergator un Flyer.
---
Cu ocazia asta am o propunere pentru moderatori.
Hai sa facem un forum pe MINI MAP - in care sa se regaseasca topice precum - Bucuresti , Timisoara, Constanta, Valcea, etc , pe masura ce mai apar , sa le mai adaugam ,
in Aceste topice pot fiecare sa poarte discutii locale - service-uri locale , dealeri locali , intalniri locale etc....

Ezzo am facut un forum cu MINI MAP. :D
Imagine
catalinord
Viteza 3

Mesaj de catalinord »

Acum sper ca fiecare sa nu scrie NUMAI in orasul lui, ca dupa ce ca deabea ne adunasem 5-6 care erau mia activi, sper sa nu ne "spargem" iar si sa nu fie activitate pe forum.
BELIEVE . . .
Scrie răspuns