Ieri am observat ca nu mi se mai misca "butonul" de la inchidere , cel de langa geam.. .
Usa nu avea nici un fel de problema dar respectivul nu vruia sa se miste.. Astazi am dat o tura prin oras.. m.am oprit la un ceai cam 1 ora jumatate si cand sa dau sa plec, usa blocata..
Se aude ca lucreaza inchiderea dar ea nu vrea sa se clinteasca.. E posibil sa fie inghetata sau ....?
s-a dus actuatorul din usa.
usa se deschide daca tragi de manerul din interior (dupa ce ai descuiat-o in prealabil)?
costa vreo 3 milioane parca sau chiar si mai mult, am fost socat cand piesa cu aceeasi functie de la e90-ul meu a costat la 1/3 din pret fata de cea de mini.
cea mai ieftina varianta am gasit-o la grozadan.
'02 Cooper - for fun BACK TO US , replaced by '07 320d touring - for Sasha
SFAT: cautati ulei siliconic sau baton siliconic (arata ca un lipici de hartie) pt chedere! o simpla ungere pe ele si nu o sa mai inghete usa! la orice masina din cauza variatiilor de temperatura! este recomandat a se inspecta sau schimba chederele la orice masina!
se gasesc la Real, Auchan, Metro, Selgros s.a.m.d. benzinarii
nu la chedere a inghetat ci a inghetat broasca, masina s-a descuiat insa cand apasam clanta parca era incuiata, nu se intampla nimic, si din interior la fel, acelasi simptom. in prima faza am zis ca s-a rupt ceva in broasca. aseara la fel am patit dar dupa o parcare de 15 min in parcarea veche de la mall vitan si-a revenit.
cred ca s-ar rezolva cu ceva WD40 in broasca, am sa incerca
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"