Re: Intalnire Club MINI 2010

Aici gasiti discutii si anunturi mai vechi
Scrie răspuns
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Vom face,dar sa mai asteptam pentru este suficient timp. ;)
Imagine
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

cristi_tci scrie:17 aprilie
15 mai
22 mai
MOECIU / SIGHISOARA

si eu sunt de acord cu oricare din datele astea si cu locatiile
poate un mesaj catre toata lumea sa intre sa voteze si sa faca o preconfirmare nu ar fi rau
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Locatia super, data nu stiu inca din cauza examenelor. Sper sa aflu cat mai repede! :D
myseven
Viteza 1

Mesaj de myseven »

Buna,

Am citit toate comentariile.

Dpdv BMW, exista 2 tipuri de intruniri:

1. comerciale
2. non-comerciale ;)

Cele comerciale le aduc awareness si pe cale de consecinta vanzari. Se implica in acest tip de evenimnet NUMAI daca strategia de vanzari zice ca trebuie sa vanda X la patrat masini - atunci marketingul lor se mobilizeaza si asa apar "neste banutzi" si sunt cooptate "vedete" numai ca televiziunile sa vina si sa faca reportaje la fata locului pe care sa le difuzeze la Povestiti de noapte, etc.
Ce ati vazut voi in 2008 a fost parte din strategia de marketing si vanzari Bavaria la care s-a adugat si un foarte puternic PR iar la final o prezentare catre nemti - "uite ce am facut noi - ne implicam, de aceea merg vanzarile...".

Nu mai vorbesc de cele non-coemerciale - ptr ca acestea evident nu ii intereseaza. Si sa ma stiti ca la Bavaria nu lucreaza pasionati...sunt doar angajati cate executa in urma unui mail.

The hard way este sa facem NOI, in fiecare an cate un eveniment care va beneficia de free PR - este nevoie de un minim de efort ;)

De la an la an evenimentul ar creste si sponsorii vor deveni mult mai deschisi sa participe.

Adica strategia ar fi: de ce sa astept pe cineva, cand si eu pot s-o fac!

Orice data hotarati, eu voi veni iar ca si locatii - doar centrale va rog :)

Deoarece suntem la inceput, trebuie sa facem neaparat super "special stuff" la intruniri ca sa ne simtim bine?

Sa ne cunoastem, sa vedem la ce ne pricepem fiecare si pe urma putem face un plan de bataie pentru intrunirea de anul urmator bazat mai intai pe resursele noastre personale si pe urma pe ale altora!

In prima faza, cred ca putem si fara altii, nu?
Eu camera, benzina si mancarea mi le platesc. Mai am nevoie doar de voi 2 zile...

Puteti conta pe mine cu partea de marketing si PR si nu cu sfaturi ci cu actiune! :twisted:

Spor la conversatie si nu va mai abateti de la subiect :)
myseven
adica Dana
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

Foarte de acord!!! :)
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

In opinia mea, myseven are o idee foarte buna cu "take it easy" ca apoi sa se dezvolte treptat toata "treaba". Este si mult mai usor de organizat o simpla intalnire nationala serioasa, decat ceva cu evenimente adiacente care necesita mult timp si bani in plus.

Repet, din partea mea, locatia e ok. Perioada inca nu stiu, dar aflu :D

Ma gandesc ca ar prinde bine si o prezentare a acestei intalniri pe blogosfera :D
Vali Iovi-Stere
Site Admin

myseven scrie:Buna,

Am citit toate comentariile.

Dpdv BMW, exista 2 tipuri de intruniri:

1. comerciale
2. non-comerciale ;)

Cele comerciale le aduc awareness si pe cale de consecinta vanzari. Se implica in acest tip de evenimnet NUMAI daca strategia de vanzari zice ca trebuie sa vanda X la patrat masini - atunci marketingul lor se mobilizeaza si asa apar "neste banutzi" si sunt cooptate "vedete" numai ca televiziunile sa vina si sa faca reportaje la fata locului pe care sa le difuzeze la Povestiti de noapte, etc.
Ce ati vazut voi in 2008 a fost parte din strategia de marketing si vanzari Bavaria la care s-a adugat si un foarte puternic PR iar la final o prezentare catre nemti - "uite ce am facut noi - ne implicam, de aceea merg vanzarile...".

Nu mai vorbesc de cele non-coemerciale - ptr ca acestea evident nu ii intereseaza. Si sa ma stiti ca la Bavaria nu lucreaza pasionati...sunt doar angajati cate executa in urma unui mail.

The hard way este sa facem NOI, in fiecare an cate un eveniment care va beneficia de free PR - este nevoie de un minim de efort ;)

De la an la an evenimentul ar creste si sponsorii vor deveni mult mai deschisi sa participe.

Adica strategia ar fi: de ce sa astept pe cineva, cand si eu pot s-o fac!

Orice data hotarati, eu voi veni iar ca si locatii - doar centrale va rog :)

Deoarece suntem la inceput, trebuie sa facem neaparat super "special stuff" la intruniri ca sa ne simtim bine?

Sa ne cunoastem, sa vedem la ce ne pricepem fiecare si pe urma putem face un plan de bataie pentru intrunirea de anul urmator bazat mai intai pe resursele noastre personale si pe urma pe ale altora!

In prima faza, cred ca putem si fara altii, nu?
Eu camera, benzina si mancarea mi le platesc. Mai am nevoie doar de voi 2 zile...

Puteti conta pe mine cu partea de marketing si PR si nu cu sfaturi ci cu actiune! :twisted:

Spor la conversatie si nu va mai abateti de la subiect :)

Dana iti sustin ideea,dar trebuie sa ascultam si alte pareri ale membrilor.Pana la urma tot ce facem este pentru placerea noastra,nu vreau sa cadem in extrema si sa urmarim partea financiara. ;) Vorba Danei "Eu camera, benzina si mancarea mi le platesc. Mai am nevoie doar de voi 2 zile..." :D
Imagine
MGP
Membru nou

Mesaj de MGP »

Si eu sustin ideea Danei.
Daca vreti sa ne organizam intr-un club cu statut si tot ce trebuie (am vazut in niste posturi anterioare) desi nu cred ca este inca cazul, pot sa vorbesc la ACR ca am o pila acolo :) Asta pe viitor. Sa-mi spuneti si ma interesez. ;)
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Un jurist bun poate face minuni. ;)
Imagine
Stef_CT
Viteza 6

Mesaj de Stef_CT »

Momentan nu e graba de pe lume si probabil o sa se mai schimbe data de 1000 de ori pana in 2010 dar sper sa ne punem decaord cu cel putin o luna jumatate inainte pt ca eu chiar vreau sa vin dar trebuie sa shtiu din timp.Oricum pt mine ar fi preferabil vara , in nici un caz primavara sau toamna pt ca eu atunci am cea mai multa treaba.
CT-24-MYN
Scrie răspuns