Capitala MINI-urilor.

Scrie răspuns
razvan333
Veteran

Re: Capitala MINI-urilor.

Mesaj de razvan333 »

Khuti, nu te cearta nimeni, noi chiar credeam ca ajungi si eram invidiosi ca tu ai stat la caldura, pe drumul spre Cta ceva te-a deranjat :|
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

eu am si spus ca nu sunt in bucuresti... daca eram veneam cu cea mai mare placere, fiind si soare si o ora rezonabila :D

apropo de asta, la 21 plecam din pitesti cand deja ningea de o ora, pe autostrada nu era curatat nimic, ningea cu niste fulgi imensi, iar cu faza scurta aprinsa nu puteai sa vezi NIMIC, asa ca am mers doar cu pozitia si proiectoarele de jos... drept urmare am depasit toate masinile cu pretentii (bmw, mercedes, audi... in toate variantele - berlina, limuzina, break, suv), si NU, nici de aceasta data nu ne-a depasit nici o masina :D
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

razvan333 scrie:Nu stii, a ramas fara copilot, nu a facut liniute.
Si are un an bun de fabricatie.
Eu nu ma bag, e din garaj de la nevasta-mea :mrgreen:

Anunta-ma daca vrei un drive-test... ;)
Sunt in ceata... :lol: :lol: :lol:
Imagine
khuti
Veteran

Mesaj de khuti »

pai nu am spus sigur ca ajung , in schimb am scris unde ma puteti gasi :D oricum m fost si joi dar am stat fff putin si s`a lasat si cu evenimente atunci :evil:
Open your mind ! ;)
Vali Iovi-Stere
Site Admin

:D
Fişiere ataşate
IMG_0662.JPG
IMG_0661.JPG
IMG_0660.JPG
IMG_0659.JPG
IMG_0658.JPG
IMG_0657.JPG
IMG_0656.JPG
IMG_0655.JPG
IMG_0654.JPG
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

"Vali Iovi: Din pacate aceeasi oameni... :(" / din fericire aceleasi MINI-uri :D :lol:

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Cristi faceam referire la faptul ca altii nu se deranjeaza sa vina la intalni, dar pe forum se dau mari zmei... ;)
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

asa si?! nu inteleg ce vrei sa faci? sa ii scoti cu forta din casa? sa le rezolvi tu problemele personale ca sa poata veni?
fiecare face ce vrea... de ce ar trebui mie sa imi para rau ca ii vad pe unii doar pt ca n-au venit altii la intalnire?
deci ce ar trebui facut? sa-i amendam pe aia care nu se deranjeaza? sau?? :lol: :lol:
nu te supara... dar e aberant ce sustii

ideea era sa ne bucuram de orice intalnire, fie ea si in 2, pt ca altfel stiai de la inceput ca nu vin 10 masini, de ce te-ai mai dus?!
pe forum poate sa se dea oricine oricum... e problema lor, la fel cum in viata fiecaruia apar diverse probleme si nu pot veni la intalniri, asa
cum nici tu nu poti veni oricand! te-a acuzat cineva vreodata ca esti zmeu pe forum si nu vii la intalniri pt ca muncesti (sau ai orice alta problema personala)?
de ce tii neaparat sa le dai peste nas alora care din diverse motive nu apar? pentru ca intr-o oarecare masura simt ca e o problema ca n-am fost in bucuresti sa vin la intalnire (pentru ca fiind verde poate ma considera cineva zmeu). de ce trebuie sa ma simt vinovat ca am si alte planuri?
intr-o lume ideala poate am stat toti in piata la CP si am casca gura la MINI-uri :lol:

Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Cred ca m-ai inteles gresit! :o NU LA TINE FACEAM REFERIRE! :evil:
Imagine
io's
Veteran

Mesaj de io's »

poate odata cu primavara sa vina mai multi pe la intalniri :roll: numai sa vina mai repede ca eu unul m-am cam saturat de iarna :(
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

ACS C30 - gone
D22
for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT
Imagine
Scrie răspuns