- Doctore, am voie să beau bere? intreabă un alcoolic.
- Doamne ferește! răspunde doctorul. Asta v-am interzis acum doi ani!
- Da, dar mi-am inchipuit că medicina a mai facut progrese...
O pacientă îi spune dentistului său:
- Doctore, n-o să mă doară? Mor de frică! Cred că decât să-mi scot o măsea mai bine fac un copil.
- N-am nimic impotrivă. Dar hotărâți-vă, ca să știu cum să pun scaunul.
Sherlock Holmes si Dr. Watson se duc cu cortul pe munte. În toiul noptii, Holmes îl trezeste pe bunul său prieten.
- Watson, uită-te pe cer si spune-mi ce vezi.
Watson răspunde:
- Văd milioane de stele.
- Si ce-ti indică acest fapt?
Watson se gândeste o clipă.
- Astronomic vorbind, îmi indică faptul că există milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, îmi indică faptul că Saturn este în Leu. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident că Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Din perspectiva meteorologică, se pare că vom avea parte de o zi frumoasă mâine. Dar tu ce crezi, dragă Holmes?
- Watson, idiotule, cred că cineva ne-a furat cortul!
Toti nebuni stateau agatati pe pereti la un momendat vin doctorul si spune :
- A venit toamna!
Toti nebuni cad jos num 2 ramin.
- Nu auziti ca a venit toamna?
- Noi suntem conifere!
Un tip batran si foarte bogat era grav bolnav. Vin rudele sa-l viziteze si intalnesc medicul.
- Doctore, mai e vreo speranta?
- Niciuna! Pacientul se va vindeca!
O tiganca se duce la teatru. La intoarcere, tiganul o intreaba:
– Cum a fost, fa, la teatru?
– Stai sa-ti povestesc. La intrare, toata lumea tinea beletele in mana, asa ca l-am scos si eu. La usa, unul mi-a rupt beletul. Am vrut sa tip dar, cum nimeni nu tipa, n-am tipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun si deodata s-a stins lumina. Am vrut sa tip dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici io. La un moment dat, ala de statea langa mine, mi-a bagat mana intre picioare. Am vrut sa tip dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici io.
– Lasa asta, fa. Piesa, piesa cum a fost?
– Mult mai mare decat a ta!
Un medic isi conduce studentii printr-un ospiciu, la practica. Le arata, intr-o rezerva un barbat cu privirile ratacite:
- Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care a vrut sa se casatoreasca l-a refuzat.
- Vom trece la rezerva alaturata, unde este internat cel care a luat-o.