New MINI British Racing Green

Încuiat
razvan333
Veteran

Re: New MINI British Racing Green

Mesaj de razvan333 »

Aaaa...suportii sunt cam improvizati, nu prea imi place cum au iesit, dar pana gasesc niste meseriasi sa-mi faca altii merg si astia :mrgreen:
Apropos, stie cineva de unde pot procura o schema a cutiei de viteze?Mecanicul meu s-a laudat ca daca face rost de o schema mi-o repara :!: (si il cred)...stiti problema cu smucitul la cuplarea D-ului.
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

Stiu ca tu ai suportii... :D Eu am gresit pt. ca l-am intrebat pe topicul tau pe Luce daca si i-a achizitionat... Are Tibi manualul de reparatii pt. MINI la serviciu, il consulta maine si, daca gaseste vreo schema ti-o trimite. :D
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Merci frumos Gabi...uite ce am gasit pe ebay pentru voi http://cgi.ebay.co.uk/2002-Mini-Cooper- ... 53e74cda66
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

Mersi, stiai ca ne doream... :mrgreen: 22 lire licitatia pana acum, livreaza doar in Marea Britanie (asta n-ar fi mare problema pt. ca lucrez la firma care are corespondenti pe acolo) si 40 lire transportul. Sunt curioasa la cat ajunge oferta in 4 zile, cat mai dureaza licitatia dar, din experienta va sari serios de suta de lire. Oricum, mersi de pont, il voi urmari!
P.S. Daca iese, iar o sa cheltuiesc banii de pe card si ii spun lui Tibi ca tu mi-ai vandut pontu' :lol: :lol: :lol:
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Pai de ce crezi ca ti-am dat link-ul, stiam ca ai bani pe card si cred ca Tibi nu se supara :D
Cand ne vedem la urmatoarea intalnire, trebuie sa discutam despre cateva lucruri frumoase care pot fi luate de pe ebay si cum tu ai experienta in asa ceva...ma bazez pe tine :mrgreen:
gxt
Viteza 3

Mesaj de gxt »

:lol:
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

Acum am vazut Gabi scuze raspund asa tarziu... si nu, nu am suporti ma gandeam ca intai sa-mi cumpar farurile si pe urma vedeam eu cum le puneam :lol: :lol: :lol:

Luce
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

gxt scrie:Mersi, stiai ca ne doream... :mrgreen: 22 lire licitatia pana acum, livreaza doar in Marea Britanie (asta n-ar fi mare problema pt. ca lucrez la firma care are corespondenti pe acolo) si 40 lire transportul. Sunt curioasa la cat ajunge oferta in 4 zile, cat mai dureaza licitatia dar, din experienta va sari serios de suta de lire. Oricum, mersi de pont, il voi urmari!
P.S. Daca iese, iar o sa cheltuiesc banii de pe card si ii spun lui Tibi ca tu mi-ai vandut pontu' :lol: :lol: :lol:
Mai sunt 3 zile si nimeni nu a dat mai mult de 22 de lire...ar fi interesant sa ramana asa, cu tot cu transport nu ar fi nici macar 400 de lei :mrgreen:
Posibil sa va vad in 2 saptamani incaltati cu ele :?:
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

in ultimul minut de licitatie o sa creasca exponential, asa e mereu
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Astept cu interes finalul...pariu ca nu ajung la 100 BP :D
Încuiat