MINI COOPER BRG
- ToyCooper82
- Moderator
Re: MINI COOPER BRG
Azi am descoperit ca nu am roata de rezerva si chitul de depanare nu contine toate instrumentele, problema este ca nici nu stiu ce-mi lipseste, am doar spatiile goale. Important este ca am cricul, o surubenita, un levier, carligul de remorcare si ..... cam atat.
2005 - MINI COOPER - cutie automata
2007 - Mazda 6
2007 - Mazda 6
Eu nu am nimic
)

- cristi o'RAL
- Moderator
Daca levierul e si cheie de roti, aia e tot ce trebuie sa ai.
kitul cu compresor se cumpara separat (mobility kit parca)
kitul cu compresor se cumpara separat (mobility kit parca)
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Deci masina ta este mai performanta ca ale noastre deoarece e mai usoaraLuce scrie:Eu nu am nimic)

'02 Cooper - for fun BACK TO US
, replaced by '07 320d touring - for Sasha 

Mi s-a parut mie ca prinde 100 Km/h intr-un timp mai scurt decat scrie in carte dar nu m-am gandit de unde ar putetea veni surplusul de putere 

2007 - Mazda 6
2007 - Mazda 6

Eh nici chiar nimic am trusa de prim ajutor si triunghi reflectorizant

Luce
In urma unei corespondente pemail cu fosta proprietara, am aflat ca de la bavaria i-au fost indicate urmatoarele:
lampi marsalier, bucse brate inf fata stg, bucse bara stab fata. Am verificat lampile de marsalier si se aprind, ce probleme ar putea sa aiba?
Unde sa solicit preturi pentru celelalte componente, inclusiv filtru de aer, polen. Cei de la Bavaria iti fac revizia si cu piesele tale urmand sa platesti doar manopera?
Ce service-uri stiti care sa ofere un raport pret/calitate corect.
Am observat ca uneori se simte si la noi o usoara smucitura in D
lampi marsalier, bucse brate inf fata stg, bucse bara stab fata. Am verificat lampile de marsalier si se aprind, ce probleme ar putea sa aiba?
Unde sa solicit preturi pentru celelalte componente, inclusiv filtru de aer, polen. Cei de la Bavaria iti fac revizia si cu piesele tale urmand sa platesti doar manopera?
Ce service-uri stiti care sa ofere un raport pret/calitate corect.
Am observat ca uneori se simte si la noi o usoara smucitura in D
2007 - Mazda 6
2007 - Mazda 6
Daca iti trebuie piese noi poti sa incerci sau macar sa ceri cotatie lui dan de aici de pe forum
sunt cu siguranta mai ieftine ca la bavaria