In acest weekend am mai facut un drum lung cu tovarasul BRG bucurandu-ma de statutul de pasager.
Traseu: Bucuresti - Galati - Bucuresti
Distanta: 500 Km
Combustibil: 38 litri
Autonomie:40
Consum calculat:7%
Consum CB: 6,7%
Viteza: max 100 Km/h
Am ajuns in Galati cu un consum de 6%, dar dupa ce am prezentat masina rubedeniilor si prietenilor au urmat cateva ture de drive test ce a condus la credterea consumului la 7,5%.
2005 - MINI COOPER - cutie automata 2007 - Mazda 6
Sunt convins ca si a lui consuma la fel de putin daca se merge in conditii similare. Este posibil totusi sa aiba un consum cu o idee mai mare datorita anveloprlor si jantelor mai mari.
Hai sa va mai scriu cate ceva de Broscoi, atat bune cat si ..... de fapt rele nu am. A intrat serios in paine si zilnic face aproximativ 35 Km (Dristor - Magurele - Dristor), consumul pana la 1 sept a fost de 8,5%, acum cred ca s-a mai aglomerat putin si a urcat la 9,7% in conditiile unui condus super linistit (masina condusa de tovarasa de viata). I-am facut plinul si au incaput 55 litri, stiam ca rezervorul este de 50 litri, este adevarat ca dupa ce a aratat range 0 s-a mai circulat aprox 10 Km dar ma gandesc ca nu ajunsese rezervorul la ultima picatura.
Nu am ajuns inca la service sa-i schimb bucsaraia, probabil la sfarsit de septembrie o sa-mi fac timp, in rest numai de bine.
@Cristi...m-am intors din concediu Consumurile astea ma uimesc, eu plec tot din zona Titan-Dristor si pana ajung pe Stefan cel Mare acul la combustibil coboara vizibil Am renuntat de mult sa mai calculez consumul
Have fun cu BRG
Soferman-e te-am reperat ....suntem vecini, eu stau dincolo de piata, pe Odobesti.Ti-am admirat masinuta azi dimineata si fiind prea incantat am uitat sa-ti trag si o poza .
Daca poti veni maine la CP, baga un telefon si mergem impreuna...0726.674773
Mi-au spus vezinii ca a oprit cineva cu o masina identica si a admirat broscoiul, mi-am dat seama ca tu ai fost deoarece mi-au dat detalii legate de masina.
Ne vedem maine la CP, daca vrei putem sa ne vedem si in dupa amiza asta, sunt acasa, da-mi un sms.