CUMPAR MINI ONE 7,8 mii de EU

mda
Membru nou

CUMPAR MINI ONE 7,8 mii de EU

Mesaj de mda »

NEED a MINI!!!!

Va salut pe toti si ma bucur sa fiu primita pe acest forum si fara sa detzin inca o masinutza MINI.

Draga Vali -doar sti ca sunt foarte hotarata, asa ca mai bine sa ma prezint :)).....ma cheama Corina,salutari tuturor de pe forum.
Ador MINI si intentionez in viitorul apropiat sa achizitionez unul.
Eu as vrea Mini Cooper, dar mi s-a sugerat subtil sa imi aleg un MINI ONE ca doar sunt femeie si vorbesc la telefon in trafic, etc bla bla...

Bugetul e de 7 si ceva de mii maxim (poate 8) ca sa mai am bani sa o si inmatriculez cu nr. de CT bineinteles.

O zi frumoasa. ;)
mmneg
Viteza 4

Re: CUMPAR MINI ONE 7,8 mii de EU

Mesaj de mmneg »

ar trebui sa iti stabilesti niste criterii:an, kilometri, culoare, optiuni, etc
'02 Cooper - for fun BACK TO US :D , replaced by '07 320d touring - for Sasha :D
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

bine ai venit, orice MINI ai alege... e perfect!
daca diferenta dintre un ONE si un Cooper e mai mult de 3-400e, poti compensa prin resoftare diferenta de putere, deci stai fara griji, chiar si cu ONE poti ajunge in final la Cooper :P
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

I-am transmis amanuntul asta. :D Nu este inca hotarata ce culoare sa fie. :lol:
Imagine
Asckyutza
Membru nou

Mesaj de Asckyutza »

Cred ca pot sa te ajut...Detin un MINI ONE 2004,negru,A.C., xenon,jante aliaj, cauciucuri pirelli apropape noi 175/65/ R15...pt mai multe detalii [email protected]
dogarel
Viteza 6

Mesaj de dogarel »

cristi o'RAL scrie:bine ai venit, orice MINI ai alege... e perfect!
daca diferenta dintre un ONE si un Cooper e mai mult de 3-400e, poti compensa prin resoftare diferenta de putere, deci stai fara griji, chiar si cu ONE poti ajunge in final la Cooper :P
Chiar peste Cooper :D
Mini Rover MPI 1997
El Perro Loco http://dogarel.blogspot.com/
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

chiar...

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
mda
Membru nou

Mesaj de mda »

Nu conteaza culoarea, nici anul, km depinde de cat de bine se prezinta mashina...ma bazez pe Vali sa ma ghideze corect :P...MINI sa fie! Ma urmaresc toate, am pe strada 3 MINI-uri - unu negru, unu albastru metalizat si un coupe rosu...imi stau pe suflet in fiecare dimi cand vin la munca :)) ma urmaresc peste tot... :D

Galben sa nu fie, in rest orice culoare...daca e galben va trebui sa il vopsesc deci nu e chiar o prb :P
mda
Membru nou

Mesaj de mda »

mda scrie:Nu conteaza culoarea, nici anul, km depinde de cat de bine se prezinta mashina...ma bazez pe Vali sa ma ghideze corect :P...MINI sa fie! Ma urmaresc toate, am pe strada 3 MINI-uri - unu negru, unu albastru metalizat si un coupe rosu...imi stau pe suflet in fiecare dimi cand vin la munca :)) ma urmaresc peste tot... :D

Galben sa nu fie, in rest orice culoare...daca e galben va trebui sa il vopsesc deci nu e chiar o prb :P
@cristi o'RAL In final la Cooper....ufa, ce bine suna :))....ONE sa fie si daca cresc, schimbam...dar MINI sa fie :P

@Asckyutza...thx for reply, revin cu mail

@Vali Iovi vb detalii la cafea :)

Din pacate brusc nu mai am 8 mii, si tot scade suma pe care o am :((....mda, vb vb...sa vad ce produc si cat produc :D
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

daca e galben il bagi la taxi si faci un ban cinstit :P

Imagine
Scrie răspuns