Vreau sa achizitionez un Mini. Prima "intalnire" cu unul a fost vara trecuta cand m-am jucat 3 luni de zile cu un Mini One (cine spune ca One-ul e de fete eu zic ca se inseala, tine totul de stilul de condus) Am avut sansa sa pun pentru cativa km mana si pe un Cooper (doar cati km ca s-a speriat propietarul

Asa, unde as avea nevoie de ajutor (mentionez ca am citit pe forum destule despre intretinere, consum, ca Miniul se cumpara cu "sufletul", etc): oscilez intre un Mini One pe care sa il resoftez sa ii cresc puterea (asta din prisma pretului si a faptului ca One e majoritar folosit de femei si deci e posibil sa fie mai putin... obosit - nu ca unele fete nu conduc agresiv

Unde am nevoie de ajutor: diferenta intre R50 si R56 inafara de faptul ca unul e fabricat de peugeot si altul de rover daca retin eu... altceva semnificativ?
Caut de ceva vreme posibile masinute pe net si daca acum un an nu gaseam decat cu greu sub 7000E acum am gasit prin IT multe modele de One din 2002/2003 cu 60k-70k la bord... sa ma sperii si sa fug de ele sau sa ma bucur ca a venit criza si au scazut preturile?
Va rog sa nu radeti de optiunea cooperd (ca diesel nu e mini) promit ca daca diesel e varianta pe care voi merge vin la o intalnire si ma joc cu orice benzinar cu +/- 20CP

Ciao!