doar ca de atunci m-am mai vopsit si nu mai sunt blonda.....in speranta ca nu ma mai recunoaste nimeni
My Mini Cooper S
- alinabiancapop
- Moderator
Re: My Mini Cooper S
la naiba ca m-ati descoperit!!!!!
doar ca de atunci m-am mai vopsit si nu mai sunt blonda.....in speranta ca nu ma mai recunoaste nimeni
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
- cristi o'RAL
- Moderator
cred ca Charlize are motive sa fie invidioasa, n-avea ea MINI de culoarea margarinei... la naiba!
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- alinabiancapop
- Moderator
vai tuuuuuu faaaaataaa tuuuu!!!!
ce naaaspaaaa
ce naaaspaaaa
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
Salutare mini-posesori de MINI !
am aflat cu surprindere ca avem si in Romania un forum al pasionatilor de mini (am cautat acum 5-6 luni si nu gasisem nimic).
Iata si masinutza mea:
am aflat cu surprindere ca avem si in Romania un forum al pasionatilor de mini (am cautat acum 5-6 luni si nu gasisem nimic).
Iata si masinutza mea:
- cristi o'RAL
- Moderator
felicitari si bine ai venit!
te-as indruma totusi catre un nou post in care sa-ti prezinti masina, la categoria corespunzatoare... alinabiancapop este foarte agresiva daca se baga cineva in margarina ei
te-as indruma totusi catre un nou post in care sa-ti prezinti masina, la categoria corespunzatoare... alinabiancapop este foarte agresiva daca se baga cineva in margarina ei
fbi special agent dale b. COOPER

- alinabiancapop
- Moderator
super misto masinuta! felicitari pentru alegere!!!!!!!
te rugam in sectiunea, R56: Mini Cooper S(2006+) sa deschizi un topic nou, al tau, unde sa iti prezinti masinuta si sa ne dai mai multe detalii,motorizare, an fabricatie, extrase, cum si de unde ai achizitionat-o....ce pret a fost dc nu e secret....etc..... nu de alta dar ai scris in topicul de prezentare al masinii mele
mi-o faci cadou cumva?nu ma supar
si sa ne ajute un admin sa mutam pozele in topicul tau

te rugam in sectiunea, R56: Mini Cooper S(2006+) sa deschizi un topic nou, al tau, unde sa iti prezinti masinuta si sa ne dai mai multe detalii,motorizare, an fabricatie, extrase, cum si de unde ai achizitionat-o....ce pret a fost dc nu e secret....etc..... nu de alta dar ai scris in topicul de prezentare al masinii mele
si sa ne ajute un admin sa mutam pozele in topicul tau
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
- alinabiancapop
- Moderator
cristi_tci scrie:felicitari si bine ai venit!
auzi tu ce reclama imi face.....
mi-ai luat-o inainte....uite vezi ce frumos si explicit m-am exprimat!!!! Lucian sa nu il crezi ca eu sunt bunutza tare
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Lucian nu stiam de unde sa te iau...
Ai participat in ziua 3 la MINI Challenge.
Te rog totusi sa-ti faci o sectiune dedicata masinii tale.Merci de intelegere.