Offf...din pacate, site-ul MINI.ro are destul de multe lipsuri, si noi am facut aceleasi observatii ca tine, si multe altele...si prin noi ma refer la subsemnata, la colegii mei si la managerul nostru...ganditi-va ca noi ne-am incumetat sa deschidem al doilea showroom MINI in tara, la 10 ani de la deschiderea primului, ceea ce ma face sa cred ca nu s-a facut o treaba extrordinara in promovarea acestui brand si ca nu i s-a acordat suficienta atentie. Eu incerc din rasputeri sa fac ceva frumos, inainte de vanzator, sunt posesoare de MINI, si sunt de ceva vreme, la mine chiar e vorba de pasiune fata de tot ce reprezinta MINI, si eu ma aflu la dispozitia voastra in absolut orice tine de MINI. Asta desigur, daca sunteti dispusi sa imi acordati putin credit, si nu ne mai legam de nuante si de greseli de exprimare. Eu, Ioana, promit sa reactionez prompt la orice nevoie sau intrebare a voastra, insa vorbesc in numele meu si al MINI Motor AG, in ceea ce priveste MINI Romania, nu pot garanta nimic, e vorba de cu totul altceva. Lasa-mi te rog, o adresa de mail, iar maine iti voi trimite un mail in care o sa dezvolt tot ceea ce inseamna finantare si o sa iti raspund la toate intrebarile, ca sa nu mai umplu pagini intregi aici...