eu pana sa am automata nu am condus niciodata cu ambele maini pe volan...de cand cu automata...90% din timpul pe care-l stau la volan o fac stand cu ambele maini pe volan...clar este un lucru bun...
Cat despre murit motorul nu sunt tocmai deacord...un prieten de al meu a vazut moartea cu ochii...
Mazda 6 automata...5000 km... depashire pe dn1 pe la munte pe undeva...la jumatea tirului a murit moturul o data cu servo frana , directie etc etc...nici el nu stie cum a scapat...cert este ca a scapat si nu a lovit masina....s-a dovedit a fi de la o mufa de sub masina...care nu era tocmai in firea ei...
Concluzia este certa...fierul este fier... chit ca se numeste dacia...sau bentley... nu poti fi niciodata sigur 100% pe niste circuite cabluri si un fier... ca e manuala ca e automata...riscul exista undeva acolo...!!!
Dar apropo de greseli...factorul uman are sanse mai mari sa greseasa...o mica distragere de atentie...gen...iti spune iubita ca te iubeste...brusc creierul o sa sincronizeze mai greu mainile cu picioarele din cauza emotiilor...pe cand automata...nu are sentimente...ea ce stie aia face...!