si la noi a picat la fel de repede, de la intrarea in bucuresti de pe A1 pana la obor... facea urat, dar am putut sa o duc pe roti la service a doua zi.
am luat sachs atunci cu vreo 700-800ron maxim de pe net, ingaraj.ro sau ceva de genul asta si a mai costat montajul vreo 300-350ron
desi mai mergea, cand a desfacut cutia au cazut bile care sarisera din rulment, inseamna ca la tine e grav rau de tot
Io's, vezi ca l-am trimis pe Gogo Varvoreanu la mecanicul meu sa si schimbe ambreiajul saptamana asta, intreaba-l cat l-a costat.Vezi ca a postat ceva la probleme tehnice si solutii
am gasit sachs-560, luk-650 si oe la dan 820, cred ca merg pe varianta luk, va tin la curent dupa ce trec toate sarbatorile.
va doresc sa aveti un 2012 bun, cu impliniri si fara necazuri de orice fel!
LA MULTI ANI !!!
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
in seara asta am demontat cutia, am descoperit niste urme vagi de rulment de presiune, s-a stricat si ghidajul unde sta rulmentul (care e cu tot cu semeringul de la priza) ... ceva semeringuri umezite pe la planetare.. am spart si conducta de la servofrana (era coapta de la caldura motorului) deci am de investit
sunt suparat
Fişiere ataşate
bucatelele de langa placa au fost odata rulmentul de presiune
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"