Perfect, putem face MMD la Gabi si Tibi
Nici eu nu sunt doritor de dat pe zapada...poate asa un pic de control , un loc pustiu exista, cam departe pentru unii...pacarea REAL Theodor Palady .
Propuneti unde si incerc sa vin
atunci sa ne intalnim sa bem ceva cald macar. Eu stiu o ceainarie foarte faina pe 1 mai (ps:e cam scumpa totusi adica mai mult de o ciocolata calda nu merge)
sa ne impartasim povestile de iarna
Deci la REAL-ul de care zic eu, e pustiu si in week-end...naspa e ca nu are loc de servit ceai cafea, etc.Nu e bine pe 1 Mai...e departe si locuri de parcare oha ...tot la mall-uri e mai bine, dar sa nu fie AFI sau Baneasa ca nu vin atata drum, consum juma de rezervor dus-intors
mda...adevarul este ca mi-e o lene sa ies in frigul asta...hai maine daca e...pe la un 18.30-19 la Piata Alba Iulia...avem si loc de parcare si ceai cald si daca Luce vrei drift-uri, te duc si in parcare la Real
Dar sa fie mai multi ca altfel nu vin
Propuneti si voi
PS: trebuie sa ies la cumparaturi, cu ocazia asta voi da o fuga la Real, sa vad cat de aglomerata e parcarea...revin
Deci am fost la Real...parcarea este goala 3/4, are si ceva zapada si am identificat si o cafenea inauntru
Asadar...astept, dar sa nu vina numai Luce sa il aburesc cu povestile mele din copilarie cand faceam drifturi cu Dacia
Atunci ne vedem maine la piata Alba Iulia? eu am sa incerc sa ajung in jur de 19 - 19:30.
Cine mai vine sa se inscrie repede sa vedem daca are rost sa ne vedem asa din scurt