My Mini days-2012
Re: My Mini days-2012
camere sunt.. mai greu sa gasim toate in acelas loc.. nu am nimic cu alta statiune, alta locatie.. propuneti..
Eenie, MINI , miney , mo lover
pai e cam aiurea sa stam rasfirati...eu unul, (dar nu e obligatoriu, e doar o idee), m-am simtit bine de fiecare data la Cheile Gradistei, au parcare destul de incapatoare, au sala de conferinte, club cu bautura si biliard, piscina, terenuri de volei si tenis...se mananca binisor.....
uitasem de ATV-uri...
PS: preturile sunt mai maricele...dar pt. 2-3 nopti, eu stiu?
uitasem de ATV-uri...

PS: preturile sunt mai maricele...dar pt. 2-3 nopti, eu stiu?
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
mie personal mai mult mi-ar placea un traseu frumos pe care sa-l parcurgem decat locatia in care stam.. atata timp cat gasim un loc unde sa mancam impreuna.. sa facem seara un bumtzi bumtzi.. ziua un tenis/fotbal.. o drumetie.. ar fi ok..
ma rog...am spus ca nu e obligatoriu, cat despre traseu, eu zic pas, cu automata mea e un chin, mai bine merg pe jos
Cheile Gradistei sa stii ca intruneste cam toate conditiile, nu stiu cu buntzi buntzi, dar in rest e ok

Cheile Gradistei sa stii ca intruneste cam toate conditiile, nu stiu cu buntzi buntzi, dar in rest e ok

- cristi o'RAL
- Moderator
si eu prefer traseul, merge si automata in sport
sigur gasim cazare si la ranca, trebuie doar sa vedem cati sunt dispusi sa vina (anul trecut au fost ocupate vreo 30cam... deci nu cred ca e un capat de tara)

sigur gasim cazare si la ranca, trebuie doar sa vedem cati sunt dispusi sa vina (anul trecut au fost ocupate vreo 30cam... deci nu cred ca e un capat de tara)
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

hmmm...traseu, nu se poate fara?....prefer, piscina si jacuzzi si ATV-ul, dar ma supun majoritatii 

daca e sa facem la Ranca iti fac eu rost de atv-uri
)

am eu buntzi, buntzi e in regula
tai bilete la intrarea in masina 

oricum trebe vazut cati se inscriu sigur si ce vor si ei..
eu zic sa o luam pe rand. cum nu am mai organizat astfel de evenimente dar vreau sa ajut trebuie sa ne decidem cu ce ne ocupam mai intai: gasirea locatiei sau cati suntem?
daca ne ocupam mai intai de gasirea locatiei ar trebui sa stabilim cam ce urmarim si prin ce zone sa stim pe unde incepem sa dam telefoane.
Pumbaa daca ai vreo idee de cum sa promovati motorAG de asemenea poti spune ce crezi tu ca ar fi fain facut in acea perioada.
Luce
daca ne ocupam mai intai de gasirea locatiei ar trebui sa stabilim cam ce urmarim si prin ce zone sa stim pe unde incepem sa dam telefoane.
Pumbaa daca ai vreo idee de cum sa promovati motorAG de asemenea poti spune ce crezi tu ca ar fi fain facut in acea perioada.

Luce