Nu am o problema cu consumul, prima data la drum lung am vrut sa-i fac consumul deoarece din cate citisem pe forum ma asteptam sa aiba un consum maricel, in rest cand am avut ocazia am profitat de masinuta.
Ideea este ca de data asta am putut sa stau cu ochii bulbucati la consum deoarece mi-a fost cam teama cu anvelopele de vara si am mers incet. Cand am venit de la Brasov pe serpentine m-am jucat putin si am observat ca clipocea ASC -ul intr-o veselie, desi pe jos era uscat.
Oricum pot sa va spun, daca vreti super ''adrenalina'' mergeti cu 80 Km/h la drum intins si o sa lesinati in mers

. Aveti timp sa vedeti vrabiutele zburand, biciclistul pe care il depasesti ti se pare ca merge mult prea repede, super senzatie

.
Buna ideea lui Razvan, am sa-mi iau un carnetel sa trec consumul

)))).
Cu ocazia acestui drum am constatat ca la trecerea peste denivelari sau gropi se aude o bataie in partea stanga, posibil sa fie bucsaraia. Foarte greu imi vine sa ma obisnuiesc cu motorul aspirat, la diesel am cuplu jos, la aspirat deabia cand incepe sa urle se simte ceva putere.
Promit ca data viitoare va prezint un consum mic si viteza mare
Immm, in weekend am sa fiu plecat din Bucuresti dar ma intorc duminica, putem sa ne intalnim pe la orele 16:30 - 17.