My Mini days-2012

Scrie răspuns
MyFirst
Viteza 1

Re: My Mini days-2012

Mesaj de MyFirst »

Daca o sa iasa ceva interactiv si totodata fun, si iese si ceva sponsorizare sau sprijin de vreun fel e ok la mare! Eu oricum ma inscriu oriunde ar fi doar de dragul de a va vedea pe toti si de a va cunoaste plus ca vor fi atatea MINI-uri :D Deabea astept evenimentul, sper sa se lege bine! Astept detalii mai multe, daca v-ati gandit careva la activitati pe acolo sau cum va decurge weekendul...
I don't drive too fast, I fly too low!
dogarel
Viteza 6

Mesaj de dogarel »

E clar ca cel mai convenabil este undeva in mijlocul tarii. Probabil ca Brasovul este cel mai la indemana. Si Ranca e aproape de toata lumea dar nu are "expunere". La mare e clar ca e cel mai vizibil eveniment posibil, deci si cel mai probabil sa atraga eventuali sponsori.
Pe de alta parte, la Sibiu, n-am avut sponsori, iar totul s-a realizat prin efortul de grup (unii s-au implicat chiar foarte mult), evenimentul fiind foarte reusit.
Mai este suficient timp sa "rumegam" ideile si sa venim cu propuneri.
Noi o sa mai tragem o sedinta de brainstorming in weekend, si va punem la curent. Fara a fi tendentios, va rog sa faceti la fel, rezultand un motiv de intalnire precum si posibile idei constructive.
Intre timp, mai punem si aici ce ne trece prin tartacuta.
Cu stima si respect,
dogarel
Mini Rover MPI 1997
El Perro Loco http://dogarel.blogspot.com/
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Bine punctat dogarel.Pentru mine, pe locul intai ar fi muntele, dar nu la Ranca(prefer Brasovul) si apoi marea.
Un singur lucru as vrea sa mai mentionez: observati ca oamenii care s-au implicat in trecut in organizare, respectiv, Cristi , Vali, Alina, nu se mai baga si se abtin :roll: .Un eveniment de acest gen nu este usor de organizat, asadar ma alatur celor spuse de dogarel, sa facem cateva brainstorming-uri si vedem dup'aia :idea:
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

ca sa nu va mai amagiti aiurea, 2012 nu este un an mai bun decat 2011 dpdv economic, ci dimpotriva, eu as zice sa uitati de sponsori ca sa nu fiti dezamagiti.

daca depasim iluzia cu sponsorii, trebuie sa ne gandim la ce reprezinta MMD, respectiv intalnirea nationala a pasionatilor si entuziastilor MINI care se regasesc, nu-i asa, pe myMINI.ro
acesti pasionati s-au intalnit anul trecut si in lipsa sponsorilor, deci, nu suntem conditionati de nimeni.

ideea principala a MMD a fost, cel putin la primele doua editii, accesibilitatea. ideea era sa ne intalnim in primul rand noi, cei care ne cunoastem, sa ne simtim bine. asta inseamna o locatie accesibila tuturor.

din punctul meu de vedere marea se puncteaza oricum in fiecare an. deci o intalnire la mare se poate intampla ca si in 2010 pentru o perioada de 4-5-6 zile ... daca tot bati drumul de la CJ sau TM, sa merite! daca in timpul asta un eventual promotor (de ex MINI Motor AG) vrea sa organizeze un eveniment la care sa aduca sponsori si sa-si promoveze imaginea, ii sprijinim si noi prin participarea numeroasa. ca sa poti profita de mare (si public) trebuie sa mergi in august. eu unul prefer sa mai bat un drum si prin iunie undeva... sa ma aerisesc la cap. Transalpina mi s-ar parea locul firesc dupa semi-Transfagarasanul de anul trecut. In felul asta avem ocazia anul asta sa facem si tot Transfagarasanul (Bucuresti-Ranca-Sibiu-Transfagarasa-Bucuresti).

eu unul sunt dispus sa particip si la MMD undeva in centrul tarii astfel incat sa ne putem intalni cat mai multi de pe forum, independent de eventualitatea organizarii unui eveniment sponsorizat. din experienta am invatat sa nu mai visez la sponsori. sper din tot sufletul sa ma contrazica pumbaa si sa faca marele eveniment pe litoral :P

revenind:
1. B 603 LUC - aka LUCE - 2 persoane
2. MS 08 KUM-Adrian - 2persoane
3. B 333 MNI - Razvan - 2 pers.
4. CT 31 NYA - dogarel - 2 cetateni
5. AG 4 ORAL - RAL - 2 oRALi
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
MyFirst
Viteza 1

Mesaj de MyFirst »

oare pe mine de ce m-ati uitat din lista de participanti?mi-am scris si eu numele pe pagina anterioara!
I don't drive too fast, I fly too low!
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

cred ca am luat eu copy de mai sus :P

5. CJ 89 WUW - Peter - 2 persoane
6. AG 4 ORAL - RAL - 2 oRALi

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
veronique
Membru nou

Mesaj de veronique »

si eu ma inscriu, indiferent de locatie !

7. SV 07 HEI - Veronica - 2 persoane

:D
why drive a car when I can drive a MINI?
mok
Moderator

Mesaj de mok »

7. SV 07 HEI - Veronica - 2 persoane
8. CT 77 MOK - 2 pers.

un concurs ceva ?
boddo
Viteza 6

Mesaj de boddo »

[quote="mok"

un concurs ceva ?[/quote]

Mok iar vrei sa castigi toate premiile ?
Eenie, MINI , miney , mo lover
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

nu numai el, si ancuta! vezi ca s-a inscris cu 2 pers la premii :P

Imagine
Scrie răspuns