Achizitionare Cooper S sau Cooper???

adrian
Veteran

Re: Achizitionare Cooper S sau Cooper???

Mesaj de adrian »

oreste scrie:http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... abNumber=1

Puteti sa imi dati o mana de ajutor???
ceva pareri despre masina?
Da ,iti dau o veste proasta-s-a vandut de saptamana trecuta,am vorbit eu cu proprietarul.
Asta de jos este inca nevanduta,este aproape identica,diferenta este ca este al doilea proprietar,are cam aceleasi dotari,i-am cerut seria de sasiu, daca ai o pila la BMW dealer,iti poate da istoricul de service.Proprietarul este un particular neamt,deci 90% cinstit.Seria de sasiu este TS17359.Masina este fabricata in septembrie 2007.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Maine o sa-ti trimit PKW-Card la aceasta masina(lista de dotari si codurile lor asa cum este inregistrata la prima vanzare,ca sa-ti faci o idee daca a mai fost ceva adaugat fata de original, sau daca lipseste)Daca ai o nelamurire cu accesoriile in lb. germana,te pot ajuta cu traducerea lor.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
oreste
Viteza 2

Mesaj de oreste »

off trist k s-a vandut, cea pe care mi-ai arata-o nu are comenzi pe volan si nici trapa.
cam cat costa cheltuielile cu achizitionarea de afara ?
Oreste
If it works don't fix it
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

oreste scrie:off trist k s-a vandut, cea pe care mi-ai arata-o nu are comenzi pe volan si nici trapa.
cam cat costa cheltuielile cu achizitionarea de afara ?
Te inseli, si acesta are trapa-denumire" Panoramadach el". De fapt ai sa vezi in attach. toate dotarile standart si optionalele si acolo sunt trecute mult mai multe decat in prezentarea de pe mobile.de.Nu are comanzi pe volan dar vezi ca este plin de optionale.
Apropo, am vorbit cu proprietarul si am intrebat de anvelope de iarna,nu are,este echipata cu anvelope de vara dar par bune.Echiparea originala o fost cu Runflat.
Min.1.jpg
Min.2.jpg
Min.3.jpg

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
oreste
Viteza 2

Mesaj de oreste »

cunoaste cineva vreo persoana la Bavaria care sa ma ajute cu verificarea unei masini ????
Oreste
If it works don't fix it
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Oficial la dealer BMW nu se dau informatii decat posesorului de cheie,deci ca sa obtii informatii trebuie de obicei sa ungi niste buzunare daca nu ai o pila buna.Incearca la un dealer mai micut, acolo la Bavaria este multa scortosenie.Ai primit destule informatii de pe forum si destul ajutor din partea mea si a colegilor,probabil ca trebuia sa faci si tu un efort si sa iei o hotarare care sa iti apartina,si probabil o deplasare la un dealer.Pe vremuri mergea bine Kent si BT,acum se pare ca tigarile preferate se numesc Euro.

oreste
Viteza 2

Mesaj de oreste »

da da foarte tare asta cu tigari Euro.
Am fost la Bavaria in Baneasa si nu prea m-a bagat nimeni in seama :))
Nu stiam de tigarile astea Euro, dar acum mai incerc odata asa poate reusesc.
Sunt foarte aproape de o achizitie. Sper din tot sufletul ca sapt viitoare sa o pot prezenta
Ms pentru suport.
Oreste
If it works don't fix it
Sabina
Membru nou

Mesaj de Sabina »

Buna!
Te pot ajuta in ceea ce priveste informatiile legate de masinile de la Bavaria :). Eu ma ocup de masini noi, dar iti pot oferi informatii si despre cele rulate, cat imi sta in putinta.
Scrie răspuns