acte aproape ca la un SRL, dar cu minim 3 fondatori (pentru asociatie sau asociatie club sportiv), un domiciliu pentru sediu si bani lunar pentru contabila
De fapt din ce spune Cristi ,sunt numai probleme usor de rezolvat,acte ,sediu ,membri fondatori ,bani pentru contabil.Intrebarea este ce facem cu acest club,cati vor dori sa se inscrie atunci cand va fi vorba de o cotizatie anuala de platit?,poate cineva sa posteze care sunt avantajele infiintarii unui club Mini in Romania?,ce inseamna ca si costuri?,am putea deschide o lista cu potentiali membri?.
Eu unul sunt deschis infiintarii unui club oficial Mini,pot sa contribui bineinteles pe langa cotizatie cu diagnoza gratuita pentru toti membrii clubului,orice suport tehnic pe care il pot da,asistenta in caz de nevoie in zona Tg. Mures. Ca si mine sunt convins ca fiecare doritor sa fie membru poate avea o contributie de orice natura in sustinerea membrilor unui club oficial, cu tot ceea ce poate el sa insemne.
Ar mai fi o intrebare-avem nevoie de un club oficial Mini?,ar face ca o parte din cei de pe forum sa activeze mai putin in favoarea clubului?
Cred ca sunt multe intrebari care asteapta un raspuns.
Ideea este frumoasa, cu acest club am capata o identitate,sustin sa incepem o discutie mai ampla aici pe forum pentru infiintarea acestui club.
Bravo Liviu!!!!
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Pana la acte si cotizatii,trebuie sa gasim pe cineva dintre noi care este dispus sa se ocupe de toate problemele legate de ele(solutii se gasesc),implicit la locatia clubului.
Propun chiar sa fie renumerat din cotizatie ;
Cat despre intrebarea ,"daca avem nevoi de un club" pai eu cred ca da,
de ce sa nu fim noi primi legalizati in ceace ne place
Ar insemna un buget de aprox. 7000Euro la 50 de membri potentiali.
Cheltuielile cred ca sunt in proportie de 80% fixe, deci un numar sporit de membri ar insemna o cotizatie mai mica.
Cred ca ar fi bine sa stim cine ar dori sa se afilieze,sa evaluam cheltuielile si apoi sa stabilim o cotizatie lunara desi ar fi mai bine trimestriala.In acest caz poate ca o lista ar fi un bun inceput.
Ce stiti de functionarea celorlalte cluburi auto din Ro.?
Cotizatia propusa de sharpe este de 140 Euro /an ,mi se pare ca nu este un punct bun de plecare,la BMC cotizatia in primul an este de 25-30£/an.
Aici este un ex. pentru BMC,cotizatii,beneficii membrii,shop,intalniri etc. http://www.britishminiclub.co.uk/club-s ... ut-the-bmc
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Cred ca cel mai important este sa ne lamurim daca oficializarea clubului chiar ne ajuta cu ceva.
Ziceam pe facebook, ca poate ne-ar ajuta la aducerea de sponsori , etc, dar Cristi nu e de acord, si cred ca stie el ce stie .
Ideea in continuare imi place, dar intai as vrea sa stiu concret ce beneficii are un club oficial versus unul neoficial
Dupa care putem vorbi si de cine sa inscrie, si de cotizatii
My MINIs : Miniutza, Charlie, Wally, Simon, Jonathan, David, Mathew & Bruno
Din cite stiu eu, daca infiintezi clubul ca o asociatie:
- rezervare denumire de la Min. Justitiei;
- act constitutiv si statut;
- dovada sediului asociatiei (poate fi proprietatea unuia dintre asociati, chirie, comodat etc.);
- cont la banca in care se depune patrimoniul asociatiei (minim un salariu brut pe economie la data infiintarii);
- in asociatie trebuie sa fie minim 3 membri.
Toate astea le depui la Judecatorie si judecatorul emite o incheiere prin care se hotaraste infiintarea asociatiei.