Avem o varianta sa ne aduca proprietarul cabanei un DJ, dar despre care nu stim nimic. I-am cerut preturi si inca astept
Sau, putem aduce din Craiova, 2 baieti DJ, recomandati de dj16xxs, care ne costa 150 eur + cazare si drum. Asta ar insemna undeva la 25 ron de fiecare.
Comenteaza cineva?
My MINIs : Miniutza, Charlie, Wally, Simon, Jonathan, David, Mathew & Bruno
No bun, daca aproape toata lumea se abtine, atunci o sa mergem pe varianta cu DJ din Craiova.
O sa ii tocmim pt sambata seara si o sa coste undeva intre 20-25 de ron de caciula
My MINIs : Miniutza, Charlie, Wally, Simon, Jonathan, David, Mathew & Bruno
Oricum 20-25 de ron chiar nu sunt multi bani pentru o bubuiala cum se cade pentru un event MINI
Daca e ceva pentru cine nu pune mai putem completa sa se simta baietii si fetele bine. :p
Acum intrebarea mea este urmatoarea. Eu spre exemplu nu stiu daca imi pot lua toata ziua de vineri libera. S-ar putea sa pot scapa de la pranz.
Ar trebui sa stabilim cumva intamplarile de acolo sau de pe drum.. sau cum se merge... Vorbim asta fiecare la sectiunea din orasul lui/ei sau ne punem de acord sa ne adunam in alte orase si alte orase pana ajungem in Ranca... sau cum?