cablaj dezaburire luneta

James
Viteza 2

cablaj dezaburire luneta

Mesaj de James »

salut....aveti idee daca se poate reface cablajul dezaburire luneta?...daca oxideaza si isi pierde continuitatea....exista vreo solutie pt a fi refacuta?
adrian
Veteran

Re: cablaj dezaburire luneta

Mesaj de adrian »

Da, exista solutie pentru asa ceva,eu folosesc de foarte multa vreme la firma.Eu o comand de la firma WÜRTH, dar ca persoana fizica nu ai acces sa poti comanda asa ceva.Este de forma unui flacon cu lac de unghii, contine o solutie vascoasa pe baza de argint care reface cablajul de la luneta.Modul de aplicare ca sa iasa o treba profi ti-l explic cand intri in posesia solutiei. Daca nu gasesti, te ajut si-ti comand prin firma la care lucrez si-ti refacturez dupa aceea.Nu este f.ieftina, cred ca in jur de 120 Ron.
Continutul este de ajuns pentru repararea a 20 de lunete.Daca ai drum prin Tg. Mures, o repar eu fara nici un cost pentru tine. Culoarea este argintie, difera de cea originala, dar este insesizabil si merge perfect la Skoda mea de 3 ani.
Acum vad(m-am uitat pe net) ca poti sa gasesti solutia si la un furnizor de produse LOCTITE,sau pe Okazii.ro la 70 Ron.Codul este Loctite 3863.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
James
Viteza 2

Re: cablaj dezaburire luneta

Mesaj de James »

merci frumos... :) nu ajung asa curand la tg mures...am sa caut solutia de care mi ai zis!
Scrie răspuns