razvan333 scrie:Eeee, deci Lamborghini e cumparat de Haudi...ca sa fie clar

...si daca nu aveau cascavalul de la Haudi nu faceau masinile astea superbe

.Sa dezvoltam discutia si sa ajungem la Veyron?...o alta masina naspa creata de VW cu tehnologia lor invechita.Aaaa, stati un pic...nu cumva MINI e detinut de BMW care pana in 2006 parca, a pus ultraperformantele motoare de Chrysler pe MINI?, vai mama lui de motor, cat m am chinuit cu el...

Audi 2012 e o masina anosta, it's true, nu imi da nici mie fiori, am spus o pe topicul meu, dar nu m ar deranja sa o am.
Baieti, lasati o asa cu tehnologia invechita, doar stii si tu Adrian ca motoarele PD cum ar fi cel de 1.9 de 90 de cai au fost superfiabile

Buna Razvan, te citez doar o singura data desi ai postat de 3 ori identic, ca sa ne intre in cap AUDI.
Nu merge.
Pe scurt:
Lambo facea masini extraordinare si inainte de epoca AUDI,dar nu o stiau pe-aia cu marketingul,cu storsul banului din piatra seaca,si omul o facea stim f. bine in replica la Ferrari,avea bani de la tractoare(cand a murit afacerea cu tractoare , avandut la AUDI-scenariu care a precedat de altfel lucrarea cu Grecia,Spania, Portugalia din UE).Nimic de la Audi nu cred ca gasesti pe Lambo.(poate ceva pe la R8)
BMW este un mare inovator,este pe cu totul alte drumuri decat VW,are alt segment de piata.
MINI nu este BMW, dupa cum nici Lambo nu este AUDI.
VW lucreaza pe cai batatorite de altii,politica pasilor marunti,dupa mine in urmatorii 10 ani o valua pe urma lui OPEL,o masina facuta de cei care nu iubesc masinile.
Cel mai bun exemplu de tehnologie invechita este 1,9tdi-90CP,este cu pompa de injectie, luxul de pompa duza a venit mult mai tarziu, prin 2002,cand altii aveau deja common rail.(adica 2 generatii peste).
Bugatti a murit in 1952, doar numele l-au cumparat cei de la VW,masina de azi este cu totul altceva decat ce a visat si a realizat Ettore Bugatti.Informativ, la fiecare exemplar produs, Bugatti pierde 1.000.000 Euro,dar castiga firma mama , pentru ca se poate lauda cu o masina exclusivista, deci plateste reclama pentru VW tot la el in curte, de ce sa mai dea banii la altii,ii roteste dintr-un buzunar in altul, stim noi cam cu ce seamana asta nu?
Desigur ca BMW nu avea rost sa plateasca licenta pentru compresor la o masina pe care de-abia o cumparase si nu stia care ii va fi viitorul ca brand.In schimb Chrysler avea licenta si avea motorul gata proiectat.Nimeni in lume nu era mai bun decat americanii in compresoare volumetrice,si ideea a fost de un motor sub 2,0litri cu putere mare din care sa derive si motoarele mai micute pentru celelalte categorii de clienti,respectiv fete cu parinti cu bani-90CP-,tineri putin rebeli si cei cu criza varstei a-II-a, cu 115CP si 163CP.lA diesel mici nu se pricepeau asa ca au luat de la PSA.
Tot respectul pentru BMW , pentru ca au pus pe masina tot ce aveau ei mai bun in anii de inceput la Mini, management electronic total pe masinade ultima generatie,inclusiv DSC(la aia mai slabuti , gen VW,se numeste ESP si face doar 60% din ce face DSC-ul).Chiar si BMW,a zbarcit-o cu cutia de viteze in primii ani, dar si-a revenit in iulie 2004.
PS-Pseudoarabii aia sunt absolut mortali,un fel de "Pistol cu capse","Raku","Vexxatu" de la noi.