Donatie

Vali Iovi-Stere
Site Admin

Re: Donatie

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

adrian scrie:Donez doua discuri de frana spate R50 absolut noi ,producator ATE,259X10,cod piesa 34211503070,pentru R 50,R52,R53.Pe BMW Club nu a reusit nimeni sa le castige,trebuia doar sa schimbe titlul ala jalnic de la sectiunea Mini.O singura conditie-le predau personal la My Mini Days,adica viitorul posesor trebuia sa vina.Se adjudeca pentru primul care raspunde la topic.Donez si un filtru de aer R50,cod piesa 13727529261,producator MAN Filter ,numai pentru R50 dupa 07/2004.
Am vazut chestia cu donatul pe Smart Club si este O.K.
Au stat ceva timp pe BMW Club din cate imi aduc aminte. :lol: :lol: :lol:
Imagine
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Am vazut ca poate exista interes pentru pachetul de plasticarie de la ceasuri bord,scrumiera etc.Eu le-am inlocuit cu un pachet crom.Le am pe cele vechi in stare perfecta, culoare gri inchis metalizat de la pachetul "chili pepper", respectiv numerele 2,4,5,6,7,8,10-bordul cu turometru in dreptul volanului, vitezometru mare asezat central.Le pot dona oricui le doreste -costa doar curierul- asta in cazul in care nu este din Bucuresti,Ploiesti,Comarnic, Sinaia, Predeal,Brasov, Sighisoara, Tg.Mures, Sibiu,Cluj,Reghin,unde livrarea o fac eu pentru ca ma plimb saptamanal pe aceasta ruta.
kit bord pepper.jpg
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Ultima strigare!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
MyFirst
Viteza 1

Mesaj de MyFirst »

Buna seara,
Mai este valabila donatia? M-ar interesa pe mine!
Multumesc!
I don't drive too fast, I fly too low!
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

MyFirst scrie:Buna seara,
Mai este valabila donatia? M-ar interesa pe mine!
Multumesc!
Valabila, verific unde le am,la Tg. Mures sau la Calarasi. Daca sunt la Mures, am un coleg din Cluj care este disponibil in week-end,am nevoie de nr, tau de telefon, omul te suna si stabiliti o intalnire in Cluj.
Daca piesele sunt la Calarasi,acelasi lucru dar valabil saptamana viitoare.

cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

tu le pui pe masina ca sa o vinzi, nu e corect :P
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
MyFirst
Viteza 1

Mesaj de MyFirst »

Nu cer piesele ca sa iau eu mai multi bani pe masina, in caz ca asta insinuezi! Masina este de vanzare in continuare, dar pana una alta eu ma folosesc de ea zilnic, asa ca imi place sa fie cum trebuie, sa ma simt bine in ea! Nu cred ca am incurcat pe nimeni "profitand" de oferta. Daca tot e asa "bai" eu nu ma grabesc sa le am. Daca apare alt interesat, cu nevoie mai mare, renunt la idee si gata. Multumesc Adrian, dar mai las sa vad daca nu apar si alti doritori.
I don't drive too fast, I fly too low!
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Cred ca nu asta a fost gandirea lui Cristi, ai luat-o prea direct.Oricum marfa este la Calarasi, asa ca este valabila oferta si saptamana viitoare.Nu cred ca le vrea altcineva.Pune nr. de telefon-aici sau in pm-,daca altcineva nu are nevoie, ti le trimit la Cluj.

Specter
Viteza 1

Mesaj de Specter »

Daca mai este valabila oferta cu ornamentele le-as lua personal de la "donator":)...daca nu, nu-i bai...
oricum ma tot gandesc sa facem o mini intalnire cu cei din zona asta de ardeal si poate ne adunam cativa cred ca in bv cunosc un doritor...:D
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Imi pare rau, adjudecate ieri de user MyFirst.

Scrie răspuns