Mai am un singur bec de stins..de la airbag
AUDI A6 ex A4 - Big brother
Re: AUDI A6 ex A4 - Big brother
De azi merge...pana la proba contrarie
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Sa inteleg ca ai pus emulator??
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Dap si am anulat injectorul DPF-ului. Am facut mai multe teste: erorile au disparut, nu mai da cu fum si nu mai taie gazul. Sa vedem cat tine
Sper sa tina... De luni intru la articulatie...amortizoare, flanse, pivoti, etc. 
PS: cand veneam de la probe, cine iesea de la OMV-ul din Pipera? 333-ul...acum cu numere de Ilfov
PS: cand veneam de la probe, cine iesea de la OMV-ul din Pipera? 333-ul...acum cu numere de Ilfov
la cate ai facut la masina asta si la cate vrei sa mai faci... mai bine luai una noua ca tot a aparut modelul nou 
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
Chevy Colorado V6 LT

Sunt belaliu...nu v-ati obisnuit cu mine?
Oricum, nu m-am apropiat inca de pretul uneia sh, vedem noi cand trag linie, daca a meritat sau nu
Mai am de facut: articulatia, schimbul de ulei si filtre, placute de frana, anvelope noi + geometrie, activare airbag-uri si detensionare centuri, montare overfendere la bara fata + vopsitorie, montare scut motor, ITP(oare il trec?
), inmatriculare.... si ce-o mai fi
Cred ca as face cariera ca restaurator de masini
Si pe urma o vand

Oricum, nu m-am apropiat inca de pretul uneia sh, vedem noi cand trag linie, daca a meritat sau nu
Mai am de facut: articulatia, schimbul de ulei si filtre, placute de frana, anvelope noi + geometrie, activare airbag-uri si detensionare centuri, montare overfendere la bara fata + vopsitorie, montare scut motor, ITP(oare il trec?
Cred ca as face cariera ca restaurator de masini
Si pe urma o vand
tare!
tu faci asta din lipsa de preocupare? as intelege sa faca asta unul care e de meserie, macar nu-l mai costa manopera.. dar tu??
tu faci asta din lipsa de preocupare? as intelege sa faca asta unul care e de meserie, macar nu-l mai costa manopera.. dar tu??
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
Chevy Colorado V6 LT

Tare, nu?
Manopera? Aia e nimic, pe langa stres, nervi si timp pierdut
Pai, ma plictisesc...ce sa fac? La peste nu ma duc, la vanatoare nu, eu cumpar fiare le repar si le vand...in pierdere, bineinteles, ca tot e piata auto blocata
Pai, ma plictisesc...ce sa fac? La peste nu ma duc, la vanatoare nu, eu cumpar fiare le repar si le vand...in pierdere, bineinteles, ca tot e piata auto blocata
Mare belea cu schimbatul anvelopelor...masina a fost echipata de fabrica cu run-flat...cam asa arata:
Si iar m-am intersectat cu MINI-ul..ma bantuie cred 
Evident ca te bantuie la cat ai hulit masinuta asta.Iti recomand o exorcizare la manastirea Tanacu,am auzit ca face minuni.razvan333 scrie:Si iar m-am intersectat cu MINI-ul..ma bantuie cred
Real motors need forced induction