Eu am incercat...nu mai pot.Nu mai am nervi.
Din pacate trebuie sa renunt, azi mi s-a facut rau de nervi... si vorbesc serios, nu mai pot.
Nu mai bag nici un leu in ea si nu ma mai duc la nici o reprezentanta....efectiv, nu ma mai intereseaza.I-am dat cheile mecanicului si i-am spus ca i-o fac cadou de pasti si sa se spele pe cap cu ea, pentru ca mie nu mai imi trebuie.Daca reuseste sa o repare, chiar mi se rupe, eu nu mai merg cu scarba aia de masina...sa o vanda pe bucati, suruburi, nu ma intereseaza..ma c...c pe ea. Asa cum spuneam, ma duc sa o iau inapoi pe cea veche si daca se potrivesc rotile de la asta noua pe ea, bine...daca nu, nu.
Daca vreunul din voi se simte in stare si vrea sa-si faca talentul cu ea, o dau cu mare placere...la jumatate din pretul cu care am luat-o(cine stie, poate e vorba de o conducta ceva, sau un cablu de alimentare, ceva banal....dar pe mine ma lasa rece, nu mai vreau, nu vreau sa-mi paradesc sanatatea de tot

)
Va pup...multumesc pt. incurajari...ne vedem la urmatorul meu proiect

PS:Adrian, o sa te sun, poate gasim pe la tine in zona, la Mures un 4x4 la jumate din pretul asteia pt. eventuale variante.Vreau ceva clasic, japonez, sa-l prepar pentru off-road.