numai cu MINI se poate in poze, altfel stii ca nu e o problema. poze cu TOY-ul pe mytoyota.ro

Ca sa nu poluam topicul de la MMD 2013,Razvan, ai aici o posibilitate sa-ti faci mana cu Toyota,cred ca te incadrezi la clasa 115CP-150CP.razvan333 scrie:Stai linistit ca si eu glumeam, nu-mi stric eu bull-bar ul cu voi
Pai ce te baga pe dyno sa vada cati CP ai?Aia cu Golful de 140CP daca vin aici sa se dea au cel putin 170CP din soft,cu injectoare marite,turbina,evacuare,debitmetru,etc, schimbate se duc lejer la 200CP,vin cu ele goale,fara rezerva, fara perne spate,pot sa bata multe masini bunicele,idea dupa mine este sa te dai cu o masina identica,sa-l cunosti pe cel de langa tine,sa stii ce are modificat la masina,nu sa te bata unul care a pus pe sasiu de Dacie un motor de BMW,asta-i golanie.razvan333 scrie:Interesant... da, e un bull-shit total acolo si categoriile nu mi se par echilibrate: de exemplu la clasa 90-115, e clar ca un Cooper va depasi un One fara probleme, iar eu degeaba am 125, pt. ca un Golf de 140 ma face lejer
Simplu, cu Audiadrian scrie:Daca zici ca te bate lejer un Golf de 140 CP care ia suta in 9,3 secunde(cifra oficiala),cum vrei sa-l bati pe MINI al meu care face suta in 8,7sec.????razvan333 scrie:Interesant... da, e un bull-shit total acolo si categoriile nu mi se par echilibrate: de exemplu la clasa 90-115, e clar ca un Cooper va depasi un One fara probleme, iar eu degeaba am 125, pt. ca un Golf de 140 ma face lejer