I'm back
Re: I'm back
M ai salvat...eu ma gandeam sa dau cu o dalta 

2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
La antene nurazvan333 scrie:Corect![]()
Multumesc pe aceasta cale...si sper sa mai colaboram

Vezi cine vinde un capac de rezervor,asa poti sa-l gasesti pe ala care te-a "lucrat".razvan333 scrie:Am descoperit ca daca pun superglue pe filet e cam greu de desurubat![]()
Azi am observat ca un retard mi a tras de capacul rezervorului si mi l a rupt oleaca...am luat superglue sa l lipesc si am dat ca neamu prost...bineinteles ca surplusul s-a prelins pe aripa...arata ca naiba, mare martalog mai sunt
In Bucuresti se poate orice,in '87 in Bucuresti fac o pana si merg la vulcanizare in spate la Coltea,aveam un cui si dupa ce l-a scos am dat sa-l arunc la cosul de gunoi.Nea 'cauciuc' zice -ce faci, ma lasi fara paine,arunca-l in strada ca n-am lucrat astazi nimic.Cred ca avea si doi trei tiganusi care aruncau cuie prin zona la prima ora, sa aibe omul ce sa lucreze.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Am eu 2 capace rosu si albastru...ca de sunt stelist 

Razvan, sper ca acum nu mai ai dubii legat de cine te lucreaza la antena, capac de rezervor.
Urmeaza volanul,anvelopele,trusa sanitara,roata de rezeva,plasa porbagaj,cric,manere usi.Stai cu ochii pe masina frate Razvan!!
Sper sa nu pierzi si telefonul.

Urmeaza volanul,anvelopele,trusa sanitara,roata de rezeva,plasa porbagaj,cric,manere usi.Stai cu ochii pe masina frate Razvan!!

Sper sa nu pierzi si telefonul.

Real motors need forced induction
ce sa fac,viata e grea

- cristi o'RAL
- Moderator
chiar ma gandeam la tine cand vedeam cum trec jimnyurile si samuraii pe strada weekendul asta 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays