Cotiera MINI
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- cristi o'RAL
- Moderator
Re: Cotiera MINI
ti-am zis ca daca e de descarcat varza... te ajut... nu e problemaVali Iovi scrie:Stiam ca ma pot baza pe tine Cristi.

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- alinabiancapop
- Moderator
aia care stau asa rezemati pe cotiera(bizonii, cocalarii...si alte specii) cred ca de fapt ei au condus doar masini cu volan pe dreapta si tind spre partea aceea a masinii, chiar cred ca ei se si urca pe portiera din dreapta in masina ca sa ajunga la volan ......
iar acum serios vorbind, si eu sunt obisnuita cu cotiera in masina insa cea de MINI pe langa faptul ca e mult prea scumpa nici nu e foarte comoda , la drum lung e de folos

iar acum serios vorbind, si eu sunt obisnuita cu cotiera in masina insa cea de MINI pe langa faptul ca e mult prea scumpa nici nu e foarte comoda , la drum lung e de folos
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
- catalinord
- Viteza 3
Aia de conduc spre locul din dreapta teoretic ar trebui sa fie numai aia cu hidramate pentru ca acolo chiar e relaxant sa stai rezemat dar la noi cu schimbator e mai naspa. Rezematul e pentru chill cred eu si nu poti sa conduci la chill daca ai Grand Vitara sa spunem , deci iti terbe o masina serioasa gen low rider si o atitudine pe masura.
dar sa revenim al lucruri serioase, nici mie nu prea mi se pare practica cotiera mia ales daca esti nevoit sa tragi frana mana (intr-un moment de panica) s-ar putea sa nu prea o nimeresti cum trebuie. Cotiera e buna dar nu in oras si nu la masini mici. (doar o parere ! - a nu se intelege gresit)
dar sa revenim al lucruri serioase, nici mie nu prea mi se pare practica cotiera mia ales daca esti nevoit sa tragi frana mana (intr-un moment de panica) s-ar putea sa nu prea o nimeresti cum trebuie. Cotiera e buna dar nu in oras si nu la masini mici. (doar o parere ! - a nu se intelege gresit)
BELIEVE . . .
- bumbumparty
- Viteza 2
pana la urma de unde luam si noui cotiera...am hidramata...si cand nu fac slalom printre x5.6 cayyenuri , mi-as dorii sa stau cu cotul pe cotiera...deci...?ceva frumos aftermarket?
Nu ai Mini?
Nu existi!
Nu existi!
cea mai buna ( cred eu ) cotiera aftermarket care are sistem de prindere si pentru MINI este de la ARMSTER si o poti gasi pe net.. de ex aici : http://www.coastadeest.ro/detalii_cotie ... =2001-2006
Eenie, MINI , miney , mo lover