Mini R50
Re: Mini R50
arata frumos.
sa-l stapanesti sanatos.
sa-l stapanesti sanatos.
-
- Viteza 4
-
- Viteza 4
Astăzi .....iar programare la service.......schimbam coloana directie ! Poze si detalii ulterior! Va pup !
21 BBN
-
- Viteza 4
Banuiesc ca ti-a facut probleme cea veche. Ce simptome avea?
Intreb, ca si eu am inceput sa simt un "clanc" cand virez si ma pregatesc pt caseta de directie
Intreb, ca si eu am inceput sa simt un "clanc" cand virez si ma pregatesc pt caseta de directie
EX MINI Cooper S R53 - 2004
Actual Mazda 3 Skyactive X 2.0 NA | Husqvarna Svartpilen
-
- Viteza 4
Încerc sa va explic ......
Cand mișcam de volan scurt stânga dreapta se auzea un zgomot! Am intrat sub mașina si cineva mi-a învârtit de volan scurt stânga dreapta si la cuplajul ruginit din poza am auzit zgomotul .
Acum nu se mai aude nimic! Nu se schimba greu! Maxim 1 ora! Se decupleaza mai întâi de sub bord......si apoi din caseta de directie! Se montează la fel !
Insa acum am alta problema ....in anumită poziție a volanului cand rotesc spre dreapta are un moment cand simt ca "agata" ceva!
Nu mai înțeleg nimic! Oare ce ar putea fi? Orice sfat e binevenit! Menționez ca bazaie tare caseta....si uleiul este schimbat!
Cand mișcam de volan scurt stânga dreapta se auzea un zgomot! Am intrat sub mașina si cineva mi-a învârtit de volan scurt stânga dreapta si la cuplajul ruginit din poza am auzit zgomotul .
Acum nu se mai aude nimic! Nu se schimba greu! Maxim 1 ora! Se decupleaza mai întâi de sub bord......si apoi din caseta de directie! Se montează la fel !
Insa acum am alta problema ....in anumită poziție a volanului cand rotesc spre dreapta are un moment cand simt ca "agata" ceva!
Nu mai înțeleg nimic! Oare ce ar putea fi? Orice sfat e binevenit! Menționez ca bazaie tare caseta....si uleiul este schimbat!
21 BBN
N-ar fi exclus sa fie o problema cu caseta de directie. Aceste piese sunt recunoscute ca fiind problematice la mini, prima generatie.
Dupa cum am mentionat mai sus, pentru asta ma pregatesc si eu
Dupa cum am mentionat mai sus, pentru asta ma pregatesc si eu

EX MINI Cooper S R53 - 2004
-
- Viteza 4
Nu mai merge cd-ul!!!!!! Prea nu am mai băgat bani in mașinuță in ultima vreme!!!! Am demontat bordul.....am scos casetofonul, este la un electronist, așteptăm sa vedem daca il repara!!
Dar ca idee: are cineva un casetofon original de vânzare?
Dar ca idee: are cineva un casetofon original de vânzare?
21 BBN
Cauta pe forum, erau parca 2 de vanzare pe undeva.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
-
- Viteza 4
Am căutat! Am gasit doar unul......si e anunțuri din 2012! Nu cred ca mai e de actualitate ! Nici nu am mai îndrăznit sa întreb!
21 BBN