In cautare de MINI...!!!!

Scrie răspuns
Lost
Membru nou

Re: In cautare de MINI...!!!!

Mesaj de Lost »

Nu sunt fixata pe ceva, depinde de dotari/pret
Whoever said "let the best man win", forgot to ask the girls to play. Game on.
ToyCooper82
Moderator

Mesaj de ToyCooper82 »

Vali Iovi scrie:R53 sau R56?
doar nu mariti EFY-ul?
MINI Cooper R50,
S exterior
bruce
Membru nou

Mesaj de bruce »

Revitalizez topicul :D
Sunt in cautare de Mini CooperD R56.
Ce ziceti de asta: http://www.autovit.ro/mini-cooper-C31645027.html
Se poate verifica in Pitesti?
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

in Pitesti poti merge la Motor AG sa verifici masina.
eu unul n-as avea incredere in nici un service sau vanzator din ro... daca poti, mergi in germania si ia-ti masina direct de la proprietar sau dealer oficial (masina sh), nu de la parcuri de turci/romani/etc.
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
bruce
Membru nou

Mesaj de bruce »

Mersi de sfat cristi o'RAL dar e mai greu pt mine cu Germania. Incerc sa gasesc una in tara si sper ca daca e verificata cum trebuie sa nu am surprize neplacute.
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

nu exista :)

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Doc
Membru nou

Mesaj de Doc »

Am sa readuc acest topic la viata. Ma gandesc sa cumpar un Mini Cooper S (JCW) si as vrea sa stiu care varianta este mai reusita la partea de motor: R53 sau R56? Am tot gasit discutii legate de probleme pe motorul 1.6turbo de la PSA, unele din ele rezolvabile prin upgrade, altele nu. Scopul meu este sa cumpar o masina mica de oras cu motor aspirat sau turbo benzina, dar care sa nu-mi distruga nervii cu probleme tehnice. Din aceasta cauza optiunile mele sunt limitate, printre ele se numara Mini JCW, Renault Clio si Honda Civic (un pic cam mare). Restul marcilor nu prezinta interes pentru mine.

Ma ajutati cu vreun sfat? Merita cutia AT de pe Mini?
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

daca vrei masina mica de oras ia-ti smart... JCW, clio (RS) sau honda nu cred ca se justifica, n-ai cum sa simti placerea condusului in oras.
daca nu vrei sa ai probleme, trebuie sa iei ceva cat mai simplu, orice piesa in plus inseamna posibile probleme => aspirat => nu te incadrezi la jcw
intre comprimate eu as alege R53

Imagine
Doc
Membru nou

Mesaj de Doc »

In locul smart-ului folosesc bicicleta. :) Totusi, nu inteleg de ce nu se justifica un JCW, Clio RS sau Honda (nu am spus modelul) ca masina de oras? N-am zis nimic de consum si am dat exemple de masini care nu merg cu 4-5%, deci nu caut motoare care consuma cu pipeta. Nici nu am adus in discutie Mini One diesel. Imi place atunci cand conduc o masina sa-mi faca si placere, nu doar sa ma minunez cat de putin consuma sau cat de prost merge cutia de viteza sau cat de usor se invarte volanul pe loc fara niciun pic de feedback sau cat de safe este pentru pietoni etc.
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Doc scrie:In locul smart-ului folosesc bicicleta. :) Totusi, nu inteleg de ce nu se justifica un JCW, Clio RS
Pai raspunsul este simplu.Ce sa faci cu peste 200HP la 1000kg greutate ????Evident ca nu poti sa beneficiezi de putere ca nu ai unde sa te desfasori si daca o faci ai sanse mari sa lasi abecedarul la Politie.Exculusiv pentru oras n-are rost,o sa te alergi la aceleasi sanse cu masini cu maxim 100-120HP,in treapta I si II, pana la urmatorul semafor aveti aceleasi sanse.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Scrie răspuns