adrian scrie:Auzisem eu ceva de dialectul cel nou romano-italian,suna bine,dar se rasuceste Alexandru Graur in groapa.
Graur?! Credeam ca Miron Costin, Grigore Ureche, Neculce... astia
Cristi de ce umbli cu prostii, Alexandru Graur este autorul cartii " Dicţionarul greşelilor de limbă", domnii enumerati de tine sunt cronicari ,ba chiar moldoveni, scriau intr-o limba putin diferita de ceea ce vorbim noi si total diferita de cea folosita de multa lume astazi pe internet.Capisci mio caro ?
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Salutare....Adrian, Cristi...am piesele rola si cureaua.. si mi e frica sa nu gresesc cu ceva...ziceai ceva de un arc Adrian ca , cureaua se intinde exact cat trebuie la ce am eu nu vad arc...o schita desen mai detaliat cum vine asezata cureaua dupa toate rolele alea apoi mi ar fi de mare ajutor... e belea cu spatiul ingust...se da roata jos etc???..rola asta culiseaza pe un cant printr un surub ..orice sfat si parrre ma ajuta nu e problema de chei , maini in ghips cum ziceai Adrian...pt e greu e prima data cand schimb cureaua..si vreau sa mi iese... multumesc