Problema incalzire in scaune, legata de baterie?

cris1805
Membru nou

Problema incalzire in scaune, legata de baterie?

Mesaj de cris1805 »

Buna,
Scriu in legatura cu o problema la incalzirea in scaune la un Mini R50 din 2003. Problema sta in felul urmator: Incalzirea in scaune merge pe ambele scaune, se incalzesc dar in momentul cand iau volan stanga, incalzirea de la scaunul soferului se stinge, daca iau volan dreapta sau merg pe drum drept, incalzirea functioneaza fara probleme. Am observat deasemenea ca atunci cand iau volan stanga, intensitatea farurilor scade o fractiune de secunda. Am intrat pe meniul ascuns al bordului unde se poate citi voltajul bateriei si am observat ca in mers voltajul este de 14.4 iar atunci cand iau volan stanga scade la 12.8-13.5 si momentul respectiv se opreste si incalzirea in scaun dar doar la sofer, la pasager functioneaza, la volan dreapta nu scade. E posibil oare sa fie bateria pe ultima suta de metri iar masina sa opreasca automat consumatorii mari? Sau ar putea fi alte probleme electrice? Multumesc!
ovix
Membru nou

Re: Problema incalzire in scaune, legata de baterie?

Mesaj de ovix »

Pune-o pe un tester si vezi daca ai vreo eroare.

Sau, uita-te pe http://www.northamericanmotoring.com/forums/
Citisem eu ceva similar la un moment dat, dar nu mai stiu thread-ul cu exactitate. Foloseste si tu search-ul.
adrian
Veteran

Re: Problema incalzire in scaune, legata de baterie?

Mesaj de adrian »

Pe tester nu va da nimic.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Scrie răspuns