Cauciucuri de iarna
Re: Cauciucuri de iarna
eu cred ca :
pe toate cauciucurile de iarna scrie M+S
dar nu toate cauciucurile pe care scrie M+S sunt doar de iarna
recunosc ca nu sunt adeptul celor all-season
doar ca de-astea am pe masina si nu stiu cat sa ma incred in ele
pe toate cauciucurile de iarna scrie M+S
dar nu toate cauciucurile pe care scrie M+S sunt doar de iarna
recunosc ca nu sunt adeptul celor all-season
doar ca de-astea am pe masina si nu stiu cat sa ma incred in ele
"M+S (M&S sau M-S) indica faptul ca anvelopa este buna pentru toate anotimpurile. Veti gasi aceste marcaje pe aproape toate anvelopele de iarna sau iarna/vara. Anvelopele de vara nu vor avea inscrise pe ele acest semn."
sursa : http://www.vanzarianvelope.com/page-sig ... onfort.php
sursa : http://www.vanzarianvelope.com/page-sig ... onfort.php
Hmm m-am uitat la cauciucurile tale si unii spun ca sunt all-season si altii ca sunt de iarna. Ce e sigur: daca au acel simbol cu varful de munte si deasupra lui sau undeva pe langa un fulg de zapada, SIGUR sunt de iarna. Daca nu au chestia asta, poate sunt all-season 

Of.. atunci sunt all-season :/
eu as fi vrut sa fie de iarna 

Te cred... 

- cristi o'RAL
- Moderator
pana la urma conteaza cum se comporta pe zapada... probabil exista si all-season care sa fie mai bune decat unele de iarna proaste 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Apropo de cauciucuri de iarna, exista solutia Autosock (sau firme similare). Pot fi montate si peste cauciucurile de iarna. Practic sunt niste inlocuitoare de lanturi, numai ca poti merge cu o viteza de pana la 50km/h cu ele.
Eu le am si le-am folosit iarna trecuta intr-o situatie in care cauciucurile de iarna nu m-au ajutat. Era o rampa foarte abrupta pe care trebuia sa o urc pana la cabana unde stateam si tocmai ninsese si era zapada afanata peste gheata. Am incercat cu sa urc de vre-o 2-3 ori si nu am reusit cu avant si tot ce trebuie. Mi-am pus Autosock (se monteaza f repede, 2 minute) si am urcat fara probleme...drept urmare eram singura masina de la cabana care ajunsese sus. Nici 4x4 nu reusisera sa urce
Plus ca erau toti mirati de "dracia" care o am pe roti.
Pretul nu e mare, sau cel putin nu era. Am dat 150 RON anul trecut si mi-au dat si lichid de parbriz 4 litri bonus. Sunt bune de avut in portbagaj si sunt surprinzator de eficiente la nevoie.
Eu le am si le-am folosit iarna trecuta intr-o situatie in care cauciucurile de iarna nu m-au ajutat. Era o rampa foarte abrupta pe care trebuia sa o urc pana la cabana unde stateam si tocmai ninsese si era zapada afanata peste gheata. Am incercat cu sa urc de vre-o 2-3 ori si nu am reusit cu avant si tot ce trebuie. Mi-am pus Autosock (se monteaza f repede, 2 minute) si am urcat fara probleme...drept urmare eram singura masina de la cabana care ajunsese sus. Nici 4x4 nu reusisera sa urce

Pretul nu e mare, sau cel putin nu era. Am dat 150 RON anul trecut si mi-au dat si lichid de parbriz 4 litri bonus. Sunt bune de avut in portbagaj si sunt surprinzator de eficiente la nevoie.
- alinabiancapop
- Moderator
foarte interesant
le-ai luat de pe net sau de aici de undeva?
le-ai luat de pe net sau de aici de undeva?
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Am intrat pe Autosock.com si acolo am gasit un dealer pt Romania. Am vorbit cu el si l-em primit la usa. Plata la livrare. Foarte convenabil.