Probleme ambreiaj
- Stefantirca
- Membru nou
Probleme ambreiaj
salut baieti
Am si o nelamurire.De curand sunt posesor al unui MINI R50.acum 2 saptamani am schimbat kit-ul de ambreiaj.toate bune in primele zile dupa care a inceput sa agate viteza a doua.inainte de a schimba ambreiajul,uneori,din punctul mort nu intra in viteza intai,la plecarea de pe loc.acum de cand am schimbat ambreiajul se aude si o bataie in momentul cand iau piciorul de pe ambreiaj.cam pe la jumatatea cursei a pedalei de ambreiaj se aude zgomotul.
Multumesc si sper ca am scris pe inteles tuturor spre nepriceperea mea in mecanica.
Am si o nelamurire.De curand sunt posesor al unui MINI R50.acum 2 saptamani am schimbat kit-ul de ambreiaj.toate bune in primele zile dupa care a inceput sa agate viteza a doua.inainte de a schimba ambreiajul,uneori,din punctul mort nu intra in viteza intai,la plecarea de pe loc.acum de cand am schimbat ambreiajul se aude si o bataie in momentul cand iau piciorul de pe ambreiaj.cam pe la jumatatea cursei a pedalei de ambreiaj se aude zgomotul.
Multumesc si sper ca am scris pe inteles tuturor spre nepriceperea mea in mecanica.
Re: Probleme ambreiaj
ce fel de ambreiaj
cine la montat
cred ca ar tebui sa te intorci la mecanicul respectiv sa-ti rezolve prb
dupa ce spui tu cred ca timoneria e foarte uzata

cine la montat

cred ca ar tebui sa te intorci la mecanicul respectiv sa-ti rezolve prb
dupa ce spui tu cred ca timoneria e foarte uzata
.......ghost...
- Stefantirca
- Membru nou
Ambreiajul e valeo iar mecanicul mi-a zis ca nu se regleaza ca e pe cablu.
Mecanicul este pe cablu, sau mai exact pe sarma, ambreiajul la MINI este hidraulic, adica pe lichid. mai exact lichid de frana.Stefantirca scrie:Ambreiajul e valeo iar mecanicul mi-a zis ca nu se regleaza ca e pe cablu.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
- Stefantirca
- Membru nou
Am inteles.multumesc pt ajutor si sfaturi.nu mai suport sa o vad asa in parcare.nu imi vine sa merg cu ea asa.
vino la mine la garaj ,sa vedem ce a facut mecanicul tau pe cablu 

.......ghost...
- Stefantirca
- Membru nou
Ma poti ajuta?
Unde si cand pot sa vin.
Multumesc
Unde si cand pot sa vin.
Multumesc
- cristi o'RAL
- Moderator
te rugam frumos, fa ceva cu poza aia de profil! fa-o mica, asa cum iti explica acolo unde alegi poza
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- Stefantirca
- Membru nou
Imi cer scuze.nu stiu ce sa ii fac am incercat sa o micsorez dar se intampla acelasi lucru.poza e mai mica de 600x 600...nu stiu de ce apate asa.am sa scot poza pana reusesc sa fac ceva.iki cer scuze inca o data.
- Stefantirca
- Membru nou
poza mea are 600 x 600 si 63,2 kb.ce trebuie sa ii fac mai mult?ori de cate ori ii dau upload imi apare asa mare.
Am comprimat poza pana la 90x90.doar asa am reusit.e ok ?
Am comprimat poza pana la 90x90.doar asa am reusit.e ok ?