Cablu CVT 2002
-
- Membru nou
Cablu CVT 2002
Salut,vreau si eu un cod OEM pt cablul de la cutia de viteze automata la calculator.multumesc.
Re: Cablu CVT 2002
Daca acel cablu este integrat intr-un cablu mai gros care colecteaza si alte cabluri(de la motor, lumini, etc)atunci nu exista solutie de cablu individual numai pentru cutia de viteze, spun asta aproape sigur,de obicei este un singur cablaj care le inglobeaza pe toate.
Oricum trebuie cautat dupa seria de sasiu, sunt foarte multe variante functie de echiparea masinii,nu il poti identifica numai dupa anul de fabricatie.
Oricum trebuie cautat dupa seria de sasiu, sunt foarte multe variante functie de echiparea masinii,nu il poti identifica numai dupa anul de fabricatie.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
-
- Membru nou
Partea care se mufeaza cu cablul din poza face parte din cablajul motorului pe care l-am schimbat.in cablajul vechi am vazut si mufa care merge la cutie.Am descoperit pe Realoem singurul cod asemanator cu poza mea
-
- Membru nou
Poza si cu partea de sus a cablului care face parte din cablajul motorului.multumesc!