Salutare!... Deranjez si eu cu o intrebare ... Recent iubita mea a achizitionat un Mini Cooper 2014 facelift ( la sugestia mea bineinteles :p ) si de curand s-a aprins senzorul pt verificarea placutelor de frana, intrebarea mea este cat timp se mai poate rula cu aceste placute sau trebuiesc schimbate imediat?... Din diferite surse (majoritatea prietenilor mei care detin golfuri GTI sau GTD spun ca mai merg 2000KM lejer)... Dar ar trebui sa intreb si aici pentru a fi sigur si pt a afla si parerea detinatorilor de Mini ... Va multumesc pt atentie si poate ne si vedem la urmatoarele intruniri
depinde cum merge... daca tine frana apasata si ii da gaz, probabil ca n-o sa tina mult.
nu cred ca a stat cineva sa vada exact cati km mai merg ca sa iti spuna, daca vrei sa mergi pana la piele, mergi pana huruie placuta pe disc si e in regula, ai facut economia maxima. ai grija sa nu dai in stricat discuri, ca atunci scoti alti bani din buzunar.
daca n-ai ce face, da rotile jos si vezi cat sunt de groase, s-ar putea oricum sa nu trebuiasca schimbate toate, ci doar o punte... vezi care, si decizi daca merita sa mai mergi asa si cat.
Iti multumes pentru parere , momentan nu se cunoaste nici o diferenta, nu o sa ajung sa scartaie franele , ai cumva idee cat costa setul de placute?...
nu stiu sa-ti spun exact, dar nu mi s-a parut niciodata o mare investitie... poate doar daca vrei ceramice sau motorsport sa le simti la buget.
verifica pe site-uri de genul "ingaraj.ro" daca nu vrei sa suni la din astia care vand piese.