Stiu ceva vorbe dulci si in maghiara.adrian scrie:Cand nu-ti iese, se lasa cu nervi,uiti de pasiune si apelezi la partea aia colorata a limbii romane.cristi o'RAL scrie:Nervi?! Credeam ca se numeste pasiune

Stiu ceva vorbe dulci si in maghiara.adrian scrie:Cand nu-ti iese, se lasa cu nervi,uiti de pasiune si apelezi la partea aia colorata a limbii romane.cristi o'RAL scrie:Nervi?! Credeam ca se numeste pasiune
Poti sa-mi spui te rog ce este intre catalizator si racordul flexibil... Pana in sonda... E filtru de particule?adrian scrie:]
Filtru de particule(denumire oficiala diesel particulate filter=DPF) au numai unele motoare dar obligatoriu Diesel.Benzinarele nu au nevoie de asa ceva.sej scrie:Poti sa-mi spui te rog ce este intre catalizator si racordul flexibil... Pana in sonda... E filtru de particule?adrian scrie:]
inainte de sonda... intre sonda si racord flexibil este o "umflatura" gen ceva .... ceva ce?Sharpe scrie:e sonda lambda 1
Am inteles, mersi!Sharpe scrie:cred ca scapa pe la racord, eu l-am schimbat de curand
daca vrei pot sa te ajut luni seara la MINI Garaj
avem meserias care te poate ajuta cu o lipitura
chestia aia e un fel de cot flexibil
E sonda Lambda 3, pentru ca este cea montata suplimentar pentru ceasul AFR.Sharpe scrie:e sonda lambda 1