I want MINI and I want IT bad ! :)

Scrie răspuns
gabip
Viteza 2

Re: I want MINI and I want IT bad ! :)

Mesaj de gabip »

Multumesc. :)

JCW ar trebuie sa fie mai scump, as incerca sa ma incadrez in 5.000 daca e un facelift. Sigur, ar fi si asta, dar mi se pare dubios de ieftin :)

http://olx.ro/oferta/vand-mini-cooper-j ... bd4af61376

LE: M-a lamurit @adrian cu adusul din Germania. Chiar si cu ajutorul lui, n-am cum sa plec de acasa o saptamana, ca cred ca schimba nevasta-mea yalele :))
Imagine
magicbright
Viteza 3

Mesaj de magicbright »

Dacă insiști să cumperi din tara, te ar avantaja mai mult r50.găsești de toate la dezmembrări prin uk full recondiționate de profesionisti la prețuri accesibile(cutii, motoare etc ). La r56 nu prea gasesti, și chiar și atunci când găsești prețurile sunt foarte mari.
YOU DON'T NEED A BIG ONE TO BE HAPPY!
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

ala din poza e MINI Cooper normal nu JCW ,are doar niste colante ....si nu o sa vezi JCW cu jante pe 15..cred ca vanzatorul e un habarnamist :lol:
.......ghost...
gabip
Viteza 2

Mesaj de gabip »

@magicbright: nu insisit, dar nu prea am cum sa-l iau din Germania :D Oricum, la bugetul meu, e clar ca trebuie sa ma orientez spre un R50, sper eu si facelift.

@Sharpe: Vanzator habarnist, cauta cumparator habarnist :)) Deci de aia e asa ieftin. Multam :D
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

eu am mers in germania sa iau masina, in trei zile eram inapoi.
faci o zi cu avionul (eventual + tren pana la destinatie), daca ai noroc de cursa dimineata, pana seara ai masina vazuta si cumparata, cu numere, gata de plecare. daca nu, o vezi a doua zi dimineata, pana in pranz pleci, seara esti in ungaria, a treia zi seara in RO.
trei zile de libertate, fara sa se ajunga la divort :))
cost aprox 500E
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
gabip
Viteza 2

Mesaj de gabip »

Three days pass :lol:

Mda, mai studiez. Azi ma duc cu o masina la Sharpe, sa fur niste meserie, ca daca o fi sa ma duc la Germanica, sa stiu dupa ce bube sa ma uit :D
Imagine
gabip
Viteza 2

Mesaj de gabip »

Sunt pe drumul cel bun, multam Sharpe pentru ajutor :D
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

iti iei VW?
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
gabip
Viteza 2

Mesaj de gabip »

:lol: Drumul ala e cam in ceata, prea multe noxe :D Mecanicul meu e fan VW, eu ii ziceam sa se uite pe net de MINI, el imi dadea anunturi cu Golf-uri.

Apropo de drum, am vazut acum poze de la prima editie MMD. Foarte frumos :D

Revenind la achizitie, e o varianta promitatoare, One 2004, 140.000 Km, adusa in Romania in 2011. Are mici problemuta, dar nimic grav. Oricum, mai urmeaza o inspectie mai dura, dar nu prea imi dau pace insa trei chestii asa, de feeling:

1. Motor curatat (prea) giugiuc.
2. Scaunul de la sofer e rupt in stanga (gaura intreaga, material + burete).
3. La ambele vizionari (ca prima am facut-o singur), a venit cu cheia de rezerva. E o chestie cu usa din dreapta, nu se ridica tumburelul de blocat.

In fine, o sa-mi fac o impresie mai clara saptamana viitoare, la urmatoarea vizita la Sharpe, cand o sa cer si toate cheile, sa stiu o treaba.
Imagine
magicbright
Viteza 3

Mesaj de magicbright »

Scaunul n ar fi o problema, se gasesc pe la dezmembrari gârla, problema e ca multi insista sa dea interiorul complet, dar chiar si asa preturile nu s prohibitive sau un tapiter bun, solutii se gasesc.daca motorul e spalat, posibil sa fie masina de samsar..iar la a 3 a chestie nu ma pricep.good luck!
YOU DON'T NEED A BIG ONE TO BE HAPPY!
Scrie răspuns