UPGRADE motor de la 1,4 la 1,6
Re: UPGRADE motor de la 1,4 la 1,6
Dar ce s-a intampat cu cel original de e iremediabil stricat?
EX MINI Cooper S R53 - 2004
Actual Mazda 3 Skyactive X 2.0 NA | Husqvarna Svartpilen
Actual Mazda 3 Skyactive X 2.0 NA | Husqvarna Svartpilen
- cristi o'RAL
- Moderator
esti in UE... ce vama?!
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Nu exista nici o taxa,suntem in EU,ai nevoie de factura si dovada montajului inte-un service oficial daca motorul are serie si trebuie sa modifici Cartea de identitate.Daca motorul tau nu are serie-asa cum este la R50-n-ai nevoie de nimic ,il montezi si tu in garaj acasa.architempo scrie:Apropo, daca iau un motor Second Hand din Germania, nu ma trezesc cu vreo surpriza sa trebuiasca sa platesc vreo taxa de vama sau ceva de genul?adrian scrie:http://m.ebay.de/itm/Motor-Engine-Moteu ... nav=SEARCH
Omul a pus un pret si asteapta oferta in anunt,este cel mai usor,sa pui motorul original,te mai costa 200 Euro cred trandportul din Germania in Ro.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
- magicbright
- Viteza 3
Am cautat si eu exact acelasi motor la un moment dat, insa la mine a fost o chestiune remdiabilă pana la urma.
Mai ieftin decat cel pe care l a postat adrian nu prea gasesti, daca iei din uk, unde gasesti cele mai multe iti face un discount de 500 de lire daca dai motorul vechi la schimb.ccele din uk la 1749£ sunt fully reconditioned, si englezii nu işi bat joc, deci e un motor practic nou.prin tara foarte greu, mai ales cel de 1.4 care este foarte rar, si cel mai pacatos de altfel.
Mai ieftin decat cel pe care l a postat adrian nu prea gasesti, daca iei din uk, unde gasesti cele mai multe iti face un discount de 500 de lire daca dai motorul vechi la schimb.ccele din uk la 1749£ sunt fully reconditioned, si englezii nu işi bat joc, deci e un motor practic nou.prin tara foarte greu, mai ales cel de 1.4 care este foarte rar, si cel mai pacatos de altfel.
YOU DON'T NEED A BIG ONE TO BE HAPPY!
- magicbright
- Viteza 3
YOU DON'T NEED A BIG ONE TO BE HAPPY!
- architempo
- Membru nou
S-a spart un piston si s-au imprastiat bucatile alea prin motorSpOOk scrie:Dar ce s-a intampat cu cel original de e iremediabil stricat?