Buna! Revin cu o intrebare.
Azi a aparut un huruit la cutie in turatii joase, dupa ce trece de 2200 ture nu se mai aude.
Mentionez ca am schimbat uleiul in cutie cu cel original. Intra bine in toate vitezele si ambreiajul prinde bine.
Astept pareri. Multumesc!
Huruit turatii joase
Re: Huruit turatii joase
De ce crezi ca este de la Cutia de viteze????carina555 scrie:Buna! Revin cu o intrebare.
Azi a aparut un huruit la cutie in turatii joase, dupa ce trece de 2200 ture nu se mai aude.
Mentionez ca am schimbat uleiul in cutie cu cel original. Intra bine in toate vitezele si ambreiajul prinde bine.
Astept pareri. Multumesc!
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Pt ca in momentul in care calc ambreiajul zgomotul dispare. In plus, daca o tin turata pe loc pe liber sau in mers tot pe liber nu face niciun zgomot.
corect ce spui , probabil ca va trebui sa demontezi cutia de pe masina si sa verfici ambreiajul,daca problema nu este acolo,atunci cutia trebuie demontata in bucati si gasit defectul.
dupa cum spui tu ,zgomotul dispare cand apesi pedala,in cel mai bun caz e de rulment presiune ambreiaj,cel mai rau cutia de viteze 

.......ghost...
Cand apesi pedala, rulmenttul incepe sa se invarta, deci nu rulmentul este de vina.!!!Sharpe scrie:dupa cum spui tu ,zgomotul dispare cand apesi pedala,in cel mai bun caz e de rulment presiune ambreiaj,cel mai rau cutia de viteze
- cristi o'RAL
- Moderator
cand e liber si nu e in presiune, nu functioneaza, sta nemiscat.
asa huruia si a mea cand a picat la 90.000km dupa MINI AlpeAdria, si cand au desfacut erau deja bile sarite din el.
asa huruia si a mea cand a picat la 90.000km dupa MINI AlpeAdria, si cand au desfacut erau deja bile sarite din el.
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays