Mama, ce m-ai lovit

Asta era prima mea alegere la combinatie de culori, dar se pare ca in prima generatie au fost foarte rare (si prin Germania, foarte putine oferte).
Bun, revenind la cautarea ta, ca a mea a luat sfarsit, sunt multumit cu Strumful meu
Nu ma bag la generatie/motor, aici o sa vina altii sa iti zica sa te feresti de el. Ma gandesc insa ca e oferta de dealer, deci cheltuieli mai mari decat un samsar pe cont propriu. Eu am fost la un pas sa dau 6.000 si un pic pe un Cooper S din 2003, cu vreo... 180.000 km, daca nu ma insel. E drept, cu multe schimbate pe el, dar tot nu se apropie de Navigatie, piele, senzori parcare si alte cele cum are cel din anunt. Din ce am observat din cautarile mele, in general masinile aduse pentru vanzare sunt cu multe optiuni, ca sa ia ochii la lume si e posibil sa ascunda alte chestii. Nu e regula, evident, dar statistica cam asta arata.
Pana la urma, decizia se poate lua doar la fata locului, testand masina si intreband lumea sau plecand la drum cu o lista de lucruri de verificat (cazul meu, ca nu ma pricep). Recomandarea ar fi sa vezi cat mai multe masini loco si pe urma cam vezi cum se prezinta piata pe segmentul cautat de tine si daca e cazul sa faci un drum mai lung.