Salutare
De ceva vreme ma tot supara directia, volanul nu mai are aceeasi fermitate, ia foarte usor urma denivelarilor ca sa spun asa.Am facut un test de directie la bavaria in Otopeni, inteleg ca este stramba cremaliera ( nu stiu ce inseamna asta ).Ei mi au propus inlocuirea casetei, insa un inginer mai cuminte de pe acolo mi a şoptit la plecare ceva despre reconditionare.( incet sa nu l auda nimeni).
Intrebare: reconditionarea casetei e poveste sau nu? Unde as putea sa o duc si eu in bucuresti ca sa iasa ok?Dupa reconditionare functioneaza in parametrii uneia noi?
Pentru cat timp?
Mai toate se lauda ca lucreaza cu nu stiu ce piese, si toti ofera 18 luni garantie. Mentionez ca as mai tine masina cam un an, un an jumate tops. MULTUMESC!
Reconditionare caseta??
- magicbright
- Viteza 3
Reconditionare caseta??
YOU DON'T NEED A BIG ONE TO BE HAPPY!
Re: Reconditionare caseta??
Daca acum ani cateva zeci de ateliere se ladau cu reconditionarea casetei de directie,acum mai sunt putine care fac lucrarea asta,dar fara cine stie ce rezultat,de obicei se inlocuiau etanserile la cele care pierdeau ulei.Daca are uzura de elemente mecanice,nu merita,practic trebuie inlocuit absolut totul la intetior,iar piese facute de nea Gigi la strung NU SE PUN IN CASETA DE DIRECTIE -EXCLUS-,o caseta reparata prost duce la accidente grave.
Vezi ca se gasesc casete de directie aftermarket,calitate este ok si si garantia ca daca rotesti de volan dreapta si masina va vira spre dreapta,nu invers.
Directia si franele nu suporta improvizatii.!!!!!!
Caseta Spidan sau TRW,costa in jur de 1500-1700Ron.
Vezi ca se gasesc casete de directie aftermarket,calitate este ok si si garantia ca daca rotesti de volan dreapta si masina va vira spre dreapta,nu invers.
Directia si franele nu suporta improvizatii.!!!!!!
Caseta Spidan sau TRW,costa in jur de 1500-1700Ron.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power