Ar fi mai multe de vorbit... Si ar fi mai usor fata in fata. Multumesc pentru raspuns oricum.
Ma intereseaza pret manopera montaj ambreiaj (cu piesele mele)
Furca rulmentului de presiune merita schimbata? Se schimba ? Eu sunt genul care atunci cand se strica o piesa schimb tot ce are pe langa inclusiv piesa respectiva...
Avand in vedere ca primeste kit ambreiaj plus volanta noi as vrea sa fiu sigur ca totul e ok acolo...plus simering de palier...
Uleiul din diferential as vrea sa il schimb. Nu stiu daca este long life oricum nu prea imi place asta cu long life...sunt de parere ca orice lichid trebuie schimbat la un moment dat.
Pret montaj suspensie sport reglabila si mai ales REGLAREA EI PE MASINA. Odata cu suspensia, bucse de poliuretan fata si pe spate momentan doar cele din capatul amortizoarelor.
n18b16a se poate monta in locul n12b16a? Cutia de viteze manuala poate ramane de pe n12?
Intreb de n18 ca este cel mai puternic (200 hp) nu m ar deranja n14 sau n16 as vrea sa fac un swamp la un moment dat.

))) si sunt doar cateva... Prioritate maxima este ambreiajul momentan pt ca patineaza si parca merg cu scooterul

)))))))) daca accelerez prea tare motivul principal pentru care voi lipsi de la intalnirea din Petrosani.