Cat ulei consuma in mod normal un motor de Cooper S din 2007 (1.6, benzina) ?
Eu confrut cu problema de a consuma 700ml la 1000KM iar cei de la Auto Bavaria spun ca e un consum normal insa sunt rezervata in ceea e priveste raspunsul lor.
nu este NORMAL!!!!!
trebuie sa schimbi neaparat uleiul, 5w30 este prea subtire daca dupa schimbarea uleiului nu se reduce consumul te asteptam la MINI garaj pt segmentare
Si a mea consuma cam 1l la 1500-2000 km, in functie de cum si unde rulez cu ea.
Am schimbat uleiuri ca la balamuc, fac schimbul la 7-8k, deci le am incercat pe toate.5w-30, 5w40, si 10w40.
10w40 a fost o MARE greseala, ulei imi consuma la fel, insă consumul de benzina crescuse cu cel puțin 1 litru şi jumatate, plus ca parcă nu avea aceeaşi vitalitate .imediat cum am pus 5w30, mi a scazut consumul de combustibil la normal.
I am schimbat simeringurile de la supape, de fapt i am schimbat cam tot pe la motor, i am pus dura lube, tot atât consumă.
Singurul lucru pe care nu l am facut e segmentarea, din mai multe considerente. Am ințeles ca este o operațiune delicată, plus ca există riscul ca chiar si atunci cand e facuta bine, sa nu aibă succes.la modul că nu se modifică consumul de ulei. ( userii mai pricepuți ma pot contrazice ), mie aşa mi s a spus, de catre oameni care cu asta se ocupă de ani buni.
Am lăsat o aşa, m am obisnuit, la 1500 completez 750-800g. Oricum nu e o dramă, de când am luat o , am fost si la bavaria si la AG MOTORS ploiesti, ambii mi au zis acelaşi lucru: OCHII PE JOJA!! R56 PAPĂ ULEI. de noi papă cam un 1l la 5000..odată cu uzura, consumul creşte..totuşi ma gandesc la o segmentare spre toamnă.
Desigur, daca cilindri sunt ovalizati sau segmentii au joc in canal, atunci segmentarea nu este o soluite.Imi inchipui ca cel care segmenteaza, are macar atata lucru-un ceas comparator de interior ca sa masoare ovalitatea cilindrilor.Daca segmentii au joc in canal, atunci pompoeaza ulei pe sub segment si iar consuma ulei.Decizia privind modul de reparare al motorului se ia dupa demontare si masuratoare.Oricum trebuie inlocuite obligatoriu si simeringurile de supape.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
daca faci segmentarea pe sant mai bine 1l/1000
am facut pana acum 4 motoare R56 si le-am pus 10w 40 ....nu s-a plans nimeni de nici un consum
dar dupa cum spunea si Adrian ...odata cu segmentii se duce si blocul motor si trebuie bucsat .....si mai multe
Sharpe, cam ce costuri implică o segmentare la voi, piese de origine + manopera + ce mai trebuie inlocuit pe acolo odată desfăcut motorul?? Sa zicem in ipoteza in care nu apar ,,complicatii".Aproximativ, imi imaginez ca nu mi poti da o suma fixă.
pai ......e complicat.... in cel mai fericit caz adica doar segmentii 1000 lei + manopera 1500 ,dar sigur trebuie rectificata chiloasa schimbate semeringuri de supapa si distributia ..sau blocul e nasol si costa 1500 lei rectificat. deci trebuie constatare.